Διαψεύδει ο Βουλευτής Δημ. Μαρκόπουλος ότι απείλησε καθηγητή της κόρης του για τους κακούς βαθμούς

 Διαψεύδει ο Βουλευτής Δημ. Μαρκόπουλος ότι απείλησε καθηγητή της κόρης του για τους κακούς βαθμούς

Διαψεύδει ότι απείλησε τον καθηγητή της κόρης του, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος. Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για παρεξήγηση που λύθηκε, για πόλεμο λάσπης εναντίον του ίδιου και των παιδιών του, μετά και τις απειλές που δέχθηκε.

«Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Γίνεται κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνίδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους. Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής» σημειώνει ο κ. Μαρκόπουλος και προσθέτει «Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών, εμπλέκεται το όνομά μου και του ενός παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου.

Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου, διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε. Μια παρεξήγηση, η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης, καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς. Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες. Καλώ λοιπόν όσους στενευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν. Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν. Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι.

Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μέρους. Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα» καταλήγει ο κ. Μαρκόπουλος.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» πως ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να είπε στον καθηγητή, ενώπιον άλλων γονέων: «Θα σε τελειώσω. Θα δεις τι θα πάθεις. Θα σε καταγγείλω στο υπουργείο Παιδείας», ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε ο σύλλογος διδασκόντων, ο οποίος έστειλε επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου και γνωστοποίησε το συμβάν στον σύλλογο γονέων.

Το απειλητικό μήνυμα που έλαβε ο βουλευτής την ώρα που βρισκόταν σε πάνελ εκπομπής

Όπως έγινε γνωστό, λίγες ημέρες πριν, ο βουλευτής της ΝΔ ενώ βρισκόταν σε πάνελ εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό BlueSky δέχτηκε ένα απειλητικό e-mail στο οποίο όπως ανέφερε εκείνη την στιγμή εμφανώς ταραγμένος, υπήρχαν φωτογραφίες των παιδιών του.

«Έλαβα απειλητικό μήνυμα με φωτογραφίες των παιδιών μου» είπε σοκαρισμένος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Σχετικά Άρθρα