Άλλαξε στάση ο Σιμόπουλος και τελικά υπερψηφίζει το ν/σ για ομόφυλα ζευγάρια -Έμμεση αναφορά σε Σαμαρά

 Άλλαξε στάση ο Σιμόπουλος και τελικά υπερψηφίζει το ν/σ για ομόφυλα ζευγάρια -Έμμεση αναφορά σε Σαμαρά

Την θετική ψήφο στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια αποφάσισε τελικά ο Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος έως πρόσφατα δήλωνε πως διατηρούσε τις ενστάσεις του. Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι θα στηρίξει το νομοσχέδιο χωρίς αστερίσκους και σημείωσε δεν κινδυνεύει η παραδοσιακή οικογένεια από το νομοσχέδιο. «Εδώ και εβδομάδες προβληματίζομαι», είπε και επέκρινε ακραίους δικαιωματιστές που με τη συμπεριφορά τους δίνουν τροφή σε ακραίες φωνές της άλλης πλευράς.

Μάλιστα απευθύνθηκε εμμέσως πλην σαφώς στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως “γνωρίζω ότι στεναχωρώ έτσι ορισμένους πολιτικούς φίλους, με τους οποίους έχω συμπορευτεί στο παρελθόν. Και μπορεί να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Όλοι χαίρουν του σεβασμού και της εκτίμησης μου. Αυτά, όμως, έχει η πολιτική. Η πολιτική σε καμία περίπτωση δεν είναι σχολική εκδρομή. Στηρίζω, λοιπόν, την κυβέρνησή μου στο παρόν νομοσχέδιο χωρίς αστερίσκους, από την δική μου, όμως, οπτική γωνία που ήδη σας περιέγραψα”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο βουλευτής ήταν από εκείνους που αρχικά είχαν εκφράσει την διαφωνία τους. Μετά το κυβερνητικό “φροντιστήριο”, είχε πει ότι το ξανασκέφτεται και όπως είπε σήμερα στην Βουλή, αφού μίλησε με πολλούς και πολλές, κατέληξε στην τελική του απόφαση.

Σχετικά Άρθρα