Κασσελάκης:Ανέβηκε στην σκηνή, τους χαιρέτησε και… αποχώρησε -Το παρασκήνιο

 Κασσελάκης:Ανέβηκε στην σκηνή, τους χαιρέτησε και… αποχώρησε -Το παρασκήνιο

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όποιον βρέθηκε στην εκδήλωση της ΕΦΣΥΝ με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφη Αχτσιόγλου, καθώς το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όταν ο συντονιστής της εκδήλωσης, δημοσιογράφος της ΕΦΣΥΝ, Δημήτρης Τερζής, του απηύθυνε τον λόγο εκείνος αρνήθηκε να προβεί σε κάποιον χαιρετισμό. Παρακολούθησε τις ομιλίες των Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη, Τεμπονέρα και όταν ολοκλήρωσε ο τελευταίος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους αιφνιδίασε ξανά

  • Ανέβηκε στην σκηνή, χαιρέτησε διά χειραψίας τους τρεις ομιλητές και τον δημοσιογράφο, χαμογέλασε στο κοινό και αποχώρησε από την αίθουσα, γεμίζοντας με ένα αίσθημα αμηχανίας τους παραβρισκόμενους.

«Έχω τον εκπρόσωπό μου, τον Διονύση», είπε κατά την έξοδο του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η στιγμή της αποχώρησης Κασσελάκη:

kasselakis_ekdilosi_feygei_1_eabde.jpg
kasselakis_ekdilosi_feygei_2_f6062.jpg
kasselakis_ekdilosi_feygei_3_9fba2.jpg
kasselakis_ekdilosi_feygei_4_d99ea.jpg

Ο Κασσελάκης δεν είχε ενημερώσει κανέναν…

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε λάβει πρόσκληση από τον Διονύση Τεμπονέρα προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με ομιλητές και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν απάντησε, ούτε είπε κάτι στους συνεργάτες του.

Μάλιστα ο Διονύσης Τεμπονέρας καλωσόρισε τον Στέφανο Κασσελάκη με τη φράση: «Πρόεδρε, καλώς ήρθες. Με την παρουσία σου εδώ αποδεικνύεις ότι δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση για τον προοδευτικό χώρο και να απουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή αφορά και κόμματα, όχι μόνο πρόσωπα».

Η αμηχανία της Αχτσιόγλου όταν εισήλθε στην αίθουσα ο Κασσελάκης

Λίγο αφότου είχε ξεκινήσει την ομιλία της η Έφη Αχτσιόγλου παίρνοντας τον λόγο πρώτη από τον συντονιστή Δημήτρη Τερζή, δημιουργήθηκε μια αναστάτωση στην αίθουσα, με την Έφη Αχτσιόγλου να ακούγεται να λέει μετά από λίγο να λέει «Καλησπέρα Στέφανε» και τον κ. Τερζή να αναγγέλλει και να καλωσορίζει στην εκδήλωση τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ο συντονιστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος Δημήτρης Τερζής έσκυψε και ενημέρωσε την Έφη Αχτσιόγλου ότι στη συνέχεια θα του δώσει το λόγο, η ίδια είπε: «Να μιλήσω όμως πρώτα». «Έχουμε την αιφνιδιαστική άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη, παρακαλώ να κρατηθεί ένας πολιτισμός και μια ηρεμία, θα του δώσουμε τον λόγο στη συνέχεια να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τερζής.

Κατά την άφιξη του κ. Κασσελάκη στην εκδήλωση σημειώθηκαν και κάποιες μικρής έκτασης αποδοκιμασίες, ωστόσο άλλοι τον χειροκρότησαν

Σχετικά Άρθρα