Εξάρχεια: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος για τη δολοφονία του μουσικού

 Εξάρχεια: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος για τη δολοφονία του μουσικού

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 48χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του μουσικού στα Εξάρχεια έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ τους.Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, καθώς επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον 55χρονο μουσικό. «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» φέρεται να είπε μετά τη σύλληψή του, ομολογώντας ουσιαστικά ότι δολοφόνησε τον φίλο του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται επίσης ότι ο 48χρονος κατηγορείται και για ληστεία που διαπράχθηκε την Τετάρτη (7/2) στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.

«Να σαπίσει στη φυλακή»

Ο κατηγορούμενος για τον φόνο του μουσικού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική 2 φορές, ενώ του είχε δοθεί αγωγή, την οποία όμως είναι άγνωστο εάν λάμβανε κανονικά. Έκλεβε, χτυπούσε, είχε παραβατική συμπεριφορά και μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήματα. Κι όμως, ο 48χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος, ανενόχλητος και τελικά φτάσαμε στο έγκλημα στα Εξάρχεια.

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Είχε τρέλα ο άνθρωπος αλλά ήταν ελεύθερος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Και τους έλεγα ρε παιδιά να μη γίνει το κακό και μετά πάτε και τον πιάσετε. Τώρα είναι δώρο άδωρον, έφυγε ο άνθρωπος. Τι χρωστούσε ο άνθρωπος αυτός; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή», δήλωσε ο πατέρας του.

Σχετικά Άρθρα