Εξάρχεια:Με ψυχικά προβλήματα ο δολοφόνος του μουσικού -Χτυπούσε τον πατέρα του

 Εξάρχεια:Με ψυχικά προβλήματα ο δολοφόνος του μουσικού -Χτυπούσε τον πατέρα του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του μουσικού στα Εξάρχεια, που βρέθηκε νεκρός με χτυπήματα στο κεφάλι μέσα στο διαμέρισμά του. Αργά το απόγευμα συνελήφθη ο 48χρονος φίλος του, ο οποίος ήταν μαζί του όταν εντοπίστηκε νεκρός και μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πατέρα του, κλοπές και ληστείες, ενώ έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Γείτονάς του αναφέρει στην κάμερα «Μουσικός ήτανε, διανοούμενος, με το ποδήλατο, ήσυχος, πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί».

Έφτασε στην Αθήνα με κλεμμένο αμάξι

Όταν μπήκαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί τον βρήκαν με χτυπήματα στο κεφάλι από σφυρί, ενώ λίγες ώρες πριν στο διαμέρισμά του είχε δεχτεί έναν φίλο του από τον Τύρναβο. Ο φίλος του, ο οποίος ήταν μαζί του μέσα στο διαμέρισμα προσήχθη από τους άνδρες της ασφάλειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατά την προσαγωγή του ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο 48χρονος συλληφθείς έφτασε στην Αθήνα από τον Τύρναβο λίγες ώρες πριν από το έγκλημα, με κλεμμένο όχημα, ενώ οι αρχές του πέρασαν χειροπέδες για τη δολοφονία του άτυχου μουσικού, συγγραφέα και ηθοποιού αργά σήμερα το απόγευμα.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης, θύμα του κατηγορούμενου μίλησε στο Star λέγοντας «Ήταν με έναν Αλβανό, τον χτύπησε τον άνθρωπο και του πήρε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε».

«Με χτύπαγε επί μία ώρα»

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς, στις 20 Ιανουαρίου, 3 εβδομάδες πριν το έγκλημα στα Εξάρχεια ο πατέρας του 48χρονου τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα είχε συλληφθεί και δικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

«Ήρθε 5 η ώρα το πρωί και μου επιτέθηκε και με χτύπαγε επί μία ώρα. Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο επί 10 ημέρες. Επιθετικότατος σε μένα κάθε μέρα. Πιστεύετε ότι κλείδωνα την πόρτα; Αλλά ποια πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα», λέει ο πατέρας του 48χρονου, ενώ για την υπόθεση αναφέρει: «Μάλωσε με το θύμα, έτσι μου είπε»

Ο 48χρονος στις 20 Μαΐου 2021 είχε ξυλοκοπήσει πολίτη στον Τύρναβο, ενώ στις 13 Ιανουαρίου του 2024 είχε απειλήσει πελάτες αλλά και ιδιοκτήτη επιχείρησης στην ίδια περιοχή. Ο επιχειρηματίας τον αποκαλεί «τρόμο του Τυρνάβου» μιλώντας στο Star.

«Είχε βγάλει φαλτσέτα μέσα στο μαγαζί και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει, σκέψου ότι εγώ πήγα έκανα μήνυση, ήρθε κατευθείαν η αστυνομία, τον συνέλαβε κατευθείαν και τον οδήγησε σε μια ψυχιατρική κλινική, μετά από δυο μέρες ο Εισαγγελέας τον άφησε έξω».

«Να σαπίσει στη φυλακή»

Ο κατηγορούμενος για τον φόνο του μουσικού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική 2 φορές, ενώ του είχε δοθεί αγωγή, την οποία όμως είναι άγνωστο εάν λάμβανε κανονικά. Έκλεβε, χτυπούσε, είχε παραβατική συμπεριφορά και μπαινόβγαινε στα αστυνομικά τμήματα. Κι όμως, ο 48χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος, ανενόχλητος και τελικά φτάσαμε στο έγκλημα στα Εξάρχεια.

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Είχε τρέλα ο άνθρωπος αλλά ήταν ελεύθερος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Και τους έλεγα ρε παιδιά να μη γίνει το κακό και μετά πάτε και τον πιάσετε. Τώρα είναι δώρο άδωρον, έφυγε ο άνθρωπος. Τι χρωστούσε ο άνθρωπος αυτός; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή», λέει ο πατέρας του.

Σχετικά Άρθρα