Μακελειό Γλυφάδα: Ήρθα για να λογαριαστούμε-Νεκροί η εφοπλίστρια Καρνέση ο γαμπρός της και ένας καπετάνιος

 Μακελειό Γλυφάδα: Ήρθα για να λογαριαστούμε-Νεκροί η εφοπλίστρια Καρνέση ο γαμπρός της και ένας καπετάνιος

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκροί είναι η αδερφή του εφοπλιστή, Μαρία Καρνέσηο Αντώνης Βλασσάκης, γαμπρός της ( ο άνδρας της αδερφής της ) και ένας καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας, ο Ηλίας Κουκουλάρης. Ο δράστης ο οποίος είχε απολυθεί μετά το μακελειό έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Όλα ξεκίνησαν στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όταν ένας 70χρονος πρώην υπάλληλος της εταιρείας μπήκε μέσα στο κτίριο από το πάρκινγκ και άνοιξε πυρ.

“Ηρθα για να λύσουμε το πρόβλημα, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε» φέρεται να είπε πριν ξεκινήσει να πυροβολεί.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες ο δράστης που είχε απολυθεί δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει πρώην συναδέλφους του καθώς τους προέτρεψε να φύγουν από τον χώρο και ήθελε να επιτεθεί μόνον στους δύο επικεφαλής το οποίο και έκανε με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί. Νεκρός είναι και ένας υπάλληλος που πλησίασε τον δράστη για να τον ηρεμήσει ωστόσο πυροβολήθηκε θανάσιμα και αυτός.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ο άνδρας κατέβηκε στο υπόγειο του κτιρίου και αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο μετά τις 12 στο υπόγειο, ενώ δίπλα του βρέθηκε και η καραμπίνα που χρησιμοποίησε.

Με εντολή της ΕΛΑΣ αποδεσμεύονται τα ασθενοφόρα από το σημείο γιατί υπάρχουν μόνο νεκροί και όχι τραυματίες.

  • Προηγήθηκε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τη σύλληψη του δράστη που ήταν «ταμπουρωμένος» στον χώρο. Ο δράστης φαίνεται ήταν περίπου 70 ετών και πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί πρόσφατα.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες, αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν δύο εργαζόμενους της εταιρείας που δεν είχαν μπορέσει να φύγουν από τον χώρο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Ο δράστης φαίνεται ότι δεν προσέγγισε τον χώρο από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πάρκινγκ και από εκεί μπόρεσε να μπει στο κτήριο. Τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00.

Σχετικά Άρθρα