Γλυφάδα: Ποιος είναι ο δράστης του μακελειού- Είχε απολυθεί, πυροβόλησε και σκότωσε τρεις ανθρώπους

 Γλυφάδα: Ποιος είναι ο δράστης του μακελειού- Είχε απολυθεί, πυροβόλησε και σκότωσε τρεις ανθρώπους

Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στην γλυφάδα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης του μακελειού ήταν ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής με το όνομα Ελ Μπουράι, τον οποίο φώναζαν Άρη.

“Ηρθα για να λύσουμε το πρόβλημα, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε» φέρεται να είπε στους πρώην συναδέλφους του.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες ο δράστης που είχε απολυθεί δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει εργαζόμενους καθώς τους προέτρεψε να φύγουν από τον χώρο και ήθελε να επιτεθεί μόνον στους δύο επικεφαλής το οποίο και έκανε με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί. Νεκρός είναι και ένας υπάλληλος που πλησίασε τον δράστη για να τον ηρεμήσει ωστόσο πυροβολήθηκε θανάσιμα και αυτός.

  • Προηγήθηκε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τη σύλληψη του δράστη που ήταν «ταμπουρωμένος» στον χώρο. Ο δράστης φαίνεται ήταν περίπου 70 ετών και πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί πρόσφατα.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες, αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν δύο εργαζόμενους της εταιρείας που δεν είχαν μπορέσει να φύγουν από τον χώρο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Ο δράστης φαίνεται ότι δεν προσέγγισε τον χώρο από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πάρκινγκ και από εκεί μπόρεσε να μπει στο κτήριο.

Τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00.

Σχετικά Άρθρα