Γλυφάδα: Σοκάρουν τα λόγια του δράστη πριν το μακελειό -“Με διώχνουν, θα τους σκοτώσω”

 Γλυφάδα: Σοκάρουν τα λόγια του δράστη πριν το μακελειό -“Με διώχνουν, θα τους σκοτώσω”

Νέες αποκαλύψεις για το λουτρό αίματος που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, με δράστη έναν 76χρονο Αιγύπτιο και θύματά του τρία άτομα. Μαρτυρίες των εργαζομένων που ήρθαν αντιμέτωποι με τον δράστη είναι ενδεικτικές για το τι συνέβη μέσα στην ναυτιλιακή εταιρεία.

«Τον είδα να ανεβαίνει από το υπόγειο. Κρατούσε ένα σακβουαγιάζ. Κατάλαβα ότι μέσα είχε όπλο. Τι πας να κάνεις τον ρώτησα. Με διώχνουν από το σπίτι, θα δεις τι θα τους κάνω, μου είπε. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω, φύγε από εδώ, συνέχισε νευριασμένος. Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους, μου είπε. Πήρα αμέσως την αστυνομία, και λίγα λεπτά μετά άκουσα τους πυροβολισμούς», ανέφερε ο φύλακας του κτιρίου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Χαρακτηριστική για τις στιγμές που έζησαν μέσα στο κτίριο είναι ακόμα μία μαρτυρία εργαζόμενης που μάλιστα είχε εγκλωβιστεί μαζί με μία συνάδελφό της σε χώρο της εταιρείας βλέποντας τι συνέβη και ακούγοντας τους πυροβολισμούς:

«Ακούσαμε φασαρία, κάποιον να φωνάζει ‘Άρη τι κάνεις εκεί;’ Εγώ και η συνάδελφος είχαμε δει τον ‘Άρη’ με το όπλο και μετά ακούσαμε τους πυροβολισμούς σαν να σείστηκε το κτίριο. Τρέξαμε και μπήκαμε στον χώρο που είχαμε μία μικρή κουζίνα και τουαλέτα και κλειδώσαμε την πόρτα. Μετά από κάποια ώρα ήρθαν οι αστυνομικοί, μας απεγκλώβισαν και μας απομάκρυναν από το κτίριο. Έψαχναν να βρουν τον ‘Άρη’, δεν τον είχαν βρει και τον αναζητούσαν. Μας ρώτησαν αν είδαμε που είχε πάει, αλλά εμείς δεν ξέραμε».

Σχετικά Άρθρα