Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας επιτίθεται σε γυναίκες που περιμένουν το μετρό στη Βαρκελώνη

 Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας επιτίθεται σε γυναίκες που περιμένουν το μετρό στη Βαρκελώνη

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από το μετρό της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, όπου έχει καταγραφεί από κάμερες κλειστού κυκλώματος άνδρας να επιτίθεται εναντίον γυναικών που περίμεναν στις αποβάθρες.

Το βίντεο είναι από τον σταθμό Camp de l’Arpa της γραμμής 5 του μετρό της Βαρκελώνης. Ο δράστης αφού εισέρχεται στην αποβάθρα στη συνέχεια επιτίθεται σε όποια γυναίκα βρίσκει μπροστά του.

Επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην αποβάθρα συνειδητοποιεί τι κάνει ο άνδρας, αλλά αδυνατούν να τον εμποδίσουν να χτυπήσει βίαια άλλη μια ανυποψίαστη νεαρή γυναίκα, που κοίταζε το κινητό της, περιμένοντας την άφιξη του συρμού. Η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της και σωριάστηκε στο έδαφος.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους προσπάθησαν να τον κυνηγήσουν, καθώς ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Τελικά συνελήφθη από φύλακες ασφαλείας του Οργανισμού Μεταφορών της Βαρκελώνης (TBM), οι οποίοι τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Η αστυνομία διερευνά τα κίνητρά του δράστη, ο οποίος έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, όσο και για το ενδεχόμενο να είχε πραγματοποιήσει και άλλες αντίστοιχες επιθέσεις νωρίτερα.

Σχετικά Άρθρα