Το ξανάκανε ο Μαρκόπουλος στην επιτροπή για τα Τέμπη: Το διασκεδάζω…

 Το ξανάκανε ο Μαρκόπουλος στην επιτροπή για τα Τέμπη: Το διασκεδάζω…

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ο πρόεδρος στην εξεταστική επιτροπή στη Βουλή για το δυστύχημα των Τεμπών, μετά την αντιδικία που είχε με μέλη της Επιτροπής δήλωσε ότι «όταν είναι τόσες ημέρες στην Επιτροπή η κα Πέρκα, τι να κάνω άλλο; Το διασκεδάζω».

Ο ίδιος στην επισήμανση ότι πώς είναι δυνατόν να διασκεδάζει όντας στην Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών, τα «γύρισε» και εξαπέλυσε κατηγορίες προς όσους αντιδικούσαν μαζί του κάνοντας λόγο για «εμπόριο πόνου».

Το σχόλιο του κ. Μαρκόπουλου σχολίασε σε ανάρτησή της η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα από το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

«Το διασκεδάζει ο Δ. Μαρκόπουλος στην επιτροπή για τα Τέμπη! Μπράβο άξιος πρόεδρε», ήταν το καυστικό σχόλιο της Ευ. Τσαγκλή στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έχει υποπέσει σε ακόμη μία ασέβεια προς τη μνήμη των νεκρών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, καθώς στις αρχές του χρόνου είχε αναφέρει:

«Να κάνουμε και λίγο χιούμορ…Η Επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη! Δύο πολύ καλοί και άξιοι συνάδελφοι μας, ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και η κ. Ιωάννα Λυτρίβη, υπουργοποιήθηκαν».

Mάλιστα η συγκεκριμένη δήλωσή του είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων οδηγώντας τον να ζητήσει συγνώμη.

Σχετικά Άρθρα