Γιαλιάς:Καλά οργανωμένη η δολοφονία -Τον σκότωσαν σε 30” και διέφυγαν στα βουνά

 Γιαλιάς:Καλά οργανωμένη η δολοφονία -Τον σκότωσαν σε 30” και διέφυγαν στα βουνά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στη Μάνδρα το απόγευμα της Τετάρτης. Με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στην ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώνουν πως οι δράστες είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις και το πρόγραμμα του 59χρονου επιχειρηματία, ώστε να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία και να τον χτυπήσουν.

Μάλιστα επέλεξαν να αποφύγουν τους κεντρικούς δρόμους έτσι ώστε να επιχειρήσουν να μην τους καταγράφουν οι κάμερες, προσεγγίζοντας το σημείο που έστησαν καρτέρι στον Γιαλιά, ενώ όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του επιχειρηματία, τον εκτέλεσαν, έβαλαν φωτιά στο όχημά του για να εξαφανιστούν αποδεικτικά στοιχεία και εξαφανίστηκαν μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Ακολούθως, διέφυγαν μέσα από τα βουνά, δείγμα του ότι είχαν προετοιμαστεί με μεθοδικότητα, κάνοντας πλήρη χαρτογράφηση της περιοχής, ενώ το γεγονός πως κατάφεραν να φύγουν γρήγορα από το σημείο της εκτέλεσης και να χαθούν μέσα στο δάσος με μια μοτοσικλέτα, φανερώνει την εμπειρία του οδηγού της και την καλή γνώση της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα