Καυγάς on air Ευαγγελάτου με την δικηγόρο Hayate – “Δεν αντέχω άλλο” (vid)

 Καυγάς on air Ευαγγελάτου με την δικηγόρο Hayate – “Δεν αντέχω άλλο” (vid)

Ανέβηκαν οι τόνοι στον τηλεοπτικό αέρα του Mega ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και την Άννα Μαρία Φίλιππα, δικηγόρο του 35χρονου Youtuber, ο οποίος κατηγορείται ότι ασκούσε βία σε βάρος αδύναμων ανθρώπων. «Το ποια είναι η αλήθεια του εντολέα μου θα το δει αύριο η ανακρίτρια. Έχω δει όμως, έναν τηλεοπτικό διασυρμό και επικρίσεις. Έχω ακούσει πολλές αναλήθειες. Το περιεχόμενο δεν είναι μόνο του πελάτη μου», είπε αρχικά η δικηγόρος.

«Δείχνετε στην εκπομπή σας τέιζερ και έχει γίνει μία μίξη βίντεο που αφορούν στην υπόθεση του Κερατσινίου. Δείξατε τον πελάτη μου να μιλάει σε ένα live και έλεγε “έστειλα μήνυμα στον Εισαγγελάτο και του είπα να σταματήσει τους τραμπουκισμούς”. Αυτό είναι live. Εσείς έχετε λάβει μήνυμα υβριστικό από τον πελάτη μου;», ρώτησε τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανώς εκνευρισμένη.

Ο δημοσιογράφος αντέδρασε και καθώς έβλεπε ότι η δικηγόρος άρχισε να πλατειάζει της είπε: «Τώρα να μου το ζωγραφίσετε; Δεν έχω άλλο χρόνο».

Η Άννα Μαρία Φίλιππα συνέχισε ακάθεκτη: «Από πού προκύπτει πως είναι ΑμεΑ αυτά τα παιδιά και τα βασάνιζε; Έχετε πιστοποιητικά; Δεν έχουν ελεύθερη βούληση; Έχετε διαμορφώσει κοινή γνώμη και δεν πρέπει».

Κάπου εκεί ο Νίκος Ευαγγελάτος εξερράγη και της είπε σε υψηλούς τόνους: «Θέλει λίγο πιο ανθρωπιά, δεν αντέχω άλλο. Αυτό που κάνετε τώρα είναι απαράδεκτο. Θέλει σεβασμό στον άνθρωπο. Από εσάς την ίδια».

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας, με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας, άσκησε σε βάρος του youtuber ποινική δίωξη για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

Σχετικά Άρθρα