Συνάντηση Τσίπρα με Τεμπονέρα- Τι συζήτησαν -Τι αναφέρει το “περιβάλλον” Τσίπρα

 Συνάντηση Τσίπρα με Τεμπονέρα- Τι συζήτησαν -Τι αναφέρει το “περιβάλλον” Τσίπρα

Με τον πρώην Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε πριν από λίγο ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο κ. Τεμπονέρας επισκέφθηκε, κατά πληροφορίες, το νέο γραφείο του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επί της οδού Αμαλίας, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν διεξοδικά απόψεις.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξαν, κατά πληροφορίες, οι ευρύτερες εξελίξεις στην Αριστερά και την Κεντροαριστερά, ενώ επρόκειτο για προγραμματισμένη συνάντηση, καθώς αμφότεροι είχαν ορίσει από μέρες το σημερινό ραντεβού.

Ωστόσο είναι προφανές ότι συζητήθηκε και η εκδήλωση της 13ης Φεβρουαρίου με την συμμετοχή του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, της Έφης Αχτσιόγλου και του Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου καθώς θεωρείται πως είναι εκτός του πλαισίου στρατηγικής του κόμματος.

Από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα διέρρευσαν τα εξής:

«Ο Πρώην ΠΘ δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Διονύση Τεμπονέρα κατόπιν αιτήματος του τελευταίου, στο πλαίσιο των αιτημάτων που δέχεται καθημερινά και στα οποία ανταποκρίνεται, για συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη του Κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας δε θα παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες πέραν του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα τέλη Φλεβάρη».

Σχετικά Άρθρα