Μάνδρα/Μαφιόζικη εκτέλεση: Γάζωσαν τον Χρήστο Γιαλιά με καλάσνικοφ και πυρπόλησαν το αμάξι (εικόνες)

 Μάνδρα/Μαφιόζικη εκτέλεση: Γάζωσαν τον Χρήστο Γιαλιά με καλάσνικοφ και πυρπόλησαν το αμάξι (εικόνες)

Συναγερμός σήμανε σήμερα (7/2) στις Αρχές, καθώς άνδρας πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Μάνδρας. Το όχημα δέχτηκε πυρά από καλάσνικοφ, ενώ το σώμα του άνδρα βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο πυρπολήθηκε από τους δράστες μετά από την εκτέλεση του θύματος. Κοντά στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα καλάσνικοφ, που πιθανώς χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί ο άνδρας. Το καλάσνικοφ βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος και εκτιμάται ότι οι δράστες το πέταξαν μέσα για να καεί και αυτό μαζί με το όχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς, ιδιοκτήτης των πασίγνωστων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS, την BELLA GRECO με έδρα το Μιλάνο, που απασχολεί περισσότερους από 2000 εργαζόμενους.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ακόμη ένα καμένο όχημα, που εκτιμάται ότι το χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης και ότι το έκαψαν οι ίδιοι για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος:

Το άγριο έγκλημα, μαφιόζικου τύπου, έγινε στην οδό Αγίας Αικατερίνης. Κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που κάλεσαν την Άμεση Δράση, όταν άκουσαν τις ριπές των όπλων. Όταν βγήκαν στον δρόμο, είδαν το αυτοκίνητο του θύματος τυλιγμένο στις φλόγες.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή.

Σχετικά Άρθρα