Πολάκης για ΚΕΕΛΠΝΟ: “Γιατί δεν με καλείτε να καταθέσω; Έχω να συνεισφέρω…”

 Πολάκης για ΚΕΕΛΠΝΟ: “Γιατί δεν με καλείτε να καταθέσω; Έχω να συνεισφέρω…”

Γιατί δεν με καλείται να καταθέσω;» επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του δικαστηρίου που εκδικάζει τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με τον βουλευτή Χανίων και συντονιστή ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τονίζει ότι «έχει να συνεισφέρει πολλά».

«Εμένα που κατέθεσα τη μηνυτήρια αναφορά για αυτήν την υπόθεση το 2016, γιατί δεν με καλείτε να καταθέσω; Έχω να συνεισφέρω πολλά, τόσο σε αυτή την υπόθεση, όσο και στην επόμενη με τους 74 παράνομους διορισμούς για τους οποίους η ζημιά υπολογίζεται στα 1,4 εκ € για τον οργανισμό» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης, σε σχετική δήλωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Πολάκη:

Προς τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του δικαστηρίου που εκδικάζει εδώ και δύο συνεδριάσεις την υπόθεση για την κακουργηματική δίωξη της συμμορίας του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ, δηλαδή του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, προσωπικού φίλου του Άδωνι Γεωργιάδη και συνεργάτη του στο υπουργείο Εργασίας, Σταμάτη Πουλή, της συζύγου του Πουλή και συνεργάτη του Άδωνι, Ανδρονίκης Θεοφιλάτου και ΣΙΑ, για τους 22 παράνομους διορισμούς συνεργατών του Άδωνι Γεωργιάδη, που ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο 250.000 ευρώ:

Εμένα που κατέθεσα τη μηνυτήρια αναφορά για αυτήν την υπόθεση το 2016, γιατί δεν με καλείτε να καταθέσω; Έχω να συνεισφέρω πολλά, τόσο σε αυτή την υπόθεση, όσο και στην επόμενη με τους 74 παράνομους διορισμούς για τους οποίους η ζημιά υπολογίζεται στα 1,4 εκ € για τον οργανισμό.

Σχετικά με τη συγκεκριμένη δίκη, κατέθεσα και επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον κ. Γεωργιάδη (που γλύτωσε τη δίωξη για απιστία για αυτήν την υπόθεση λόγω των δυο εκλογών του 2015) και περιμένω να μου εξηγήσει στην ολομέλεια της Βουλής για ποιο λόγο ο ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) απέσυρε την παράσταση πολιτικής αγωγής στο δικαστήριο αυτό; Σχετίζεται η αλλαγή στάσης του ΕΟΔΥ με την μετακίνηση του κ. Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας;

Σχετικά Άρθρα