Πειραιάς: Επίθεση σε ανήλικους από 30 άτομα με μαχαίρια και ματσέτες

 Πειραιάς: Επίθεση σε ανήλικους από 30 άτομα με μαχαίρια και ματσέτες

Συγκλονισμένος είναι ο Πειραιάς από ένα άγριο περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, όπου τέσσερις ανήλικοι, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα, με μερικούς απ’ αυτούς να φέρουν μαχαίρια και ματσέτα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, οι τέσσερις ανήλικοι στον Πειραιά ήταν ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, όταν προσεγγίστηκαν από μία άλλη παρέα 30 ατόμων και άρχισαν να λογομαχούν.

Ο καβγάς στον Πειραιά ξεκίνησε από την παρέα των πολλών ατόμων, όταν ένας εξ’ αυτών γρονθοκόπησε τον 17χρονο και στη συνέχεια, ένα άλλο παιδί από τα 30 άτομα «έβγαλε» τη ματσέτα και άρχισε να απειλεί τους υπόλοιπους τρεις ανηλίκους.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, μετά από σχετικές έρευνες στα γύρω στενά, ενώ ασύλληπτο παραμένει το άτομο που έφερε μαζί του το μεγάλο μαχαίρι.

Ειδικότερα, οι Αρχές πραγματοποίησαν τέσσερις συλλήψεις, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου, το οποίο έφερε τη ματσέτα και απείλησε τους υπόλοιπους ανηλίκους.

Σχετικά Άρθρα