Πολυχρονόπουλος:Καταγγελία πως μάζευε χρήματα για ανύπαρκτη τρίτεκνη οικογένεια

 Πολυχρονόπουλος:Καταγγελία πως μάζευε χρήματα για ανύπαρκτη τρίτεκνη οικογένεια

Οι καταγγελίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου», συνεχίζονται, την ώρα που η έρευνα των αρμόδιων Αρχών «τρέχει».Τώρα, στο «φως» έρχεται ανάρτηση που είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στο Διαδίκτυο. Είχε ανεβάσει έναν λογαριασμό ρεύματος μιας οικογένειας με τρία ανήλικα παιδιά στα Άνω Πετράλωνα που, σύμφωνα με τον ίδιο, τους είχαν κόψει το ρεύμα. «Όποιος μπορεί, οικογένεια με 3 παιδιά κόπηκε και θέλουμε να κάνουμε διακανονισμό πληρώνοντας το μισό και 5 δόσεις», έγραφε.

Το ποσό που αναγράφει ο λογαριασμός ρεύματος είναι 1.053 ευρώ. Ο κ. Πολυχρονόπουλος ζητούσε το ποσό των δωρεών να καταβληθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του ή μέσω PayPal σε προσωπικό λογαριασμό.

Πολλοί αναρωτιούνται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, για ποιον λόγο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ζητούσε τα χρήματα να μπουν σε λογαριασμούς που διαχειριζόταν ο ίδιος. Για ποιον λόγο έκανε το μεσάζοντα και δεν έδινε για παράδειγμα εξ’ αρχής τον λογαριασμό των ατόμων που ήθελε να βοηθήσει; Υπήρχαν τελικά αυτά τα πρόσωπα που υποτίθεται ότι βοηθούσε;

Τι λένε οι ένοικοι της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα

«Δεν υπάρχει τέτοια οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά, είμαι και διαχειριστής στην πολυκατοικία. Όχι δεν υπάρχει αυτό το σπίτι ψέματα είναι, πάρτε αστυνομία για να το βρούνε. Καταρχάς δεν υπάρχει κάποια οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά κιόλας. Αυτά είναι μπούρδες!», είπε στο OPEN ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Η αποκάλυψη του OPEN γεννά ερωτηματικά και οι ένοικοι της πολυκατοικίας υποστηρίζουν ότι από το 2004 δεν διαμένει στο κτίριο οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά.

«Στην πολυκατοικία μας, δεν έχουμε οικογένεια με τρία παιδιά», λέει ένοικος.

Έγινε ανάληψη 90.000€ – Οι 60.000€ φαίνεται πως παίχτηκαν στο τζόγο

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του OPEN, μετά τη σύνταξη του πορίσματος και πριν η διάταξη για δέσμευση λογαριασμών κοινοποιηθεί στις τράπεζες, οι ελεγκτές της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εντόπισαν ότι είχε γίνει ανάληψη ύψους 90.000 ευρώ από έναν λογαριασμό εκ των τεσσάρων που ελέγχονται. Μάλιστα, από αυτό το ποσό, 60.000 ευρώ, φέρεται να έχει παιχτεί μέσω PayPal σε τυχερά παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα