Αδιανόητο: Ανήλικα παιδιά χτυπούν γλάρο μέχρι θανάτου (vid)

 Αδιανόητο: Ανήλικα παιδιά χτυπούν γλάρο μέχρι θανάτου (vid)

Στην Δυτική Αττική μέσα στα λασπόνερα ένα πουλί, ο γλάρος, μοιάζει ακίνητος. Κάποια στιγμή εμφανίζονται 3 μικρά παιδιά με το ένα να κρατάει σκούπα. Την σηκώνει στον αέρα. Η σκούπα με δύναμη κατεβαίνει πάνω στον γλάρο, ο γλάρος σωριάζεται, τα φτερά του βουλιάζουν στα νερά. Πριν το πουλί συνέλθει δεύτερο χτύπημα. Μοιάζει με χτύπημα μπαστουνιού του γκολφ.

Η κίνηση με ορμή, το ένα πόδι μπροστά, το άλλο λίγο λυγισμένο και η σκούπα κάνει μία  καταιγιστική κίνηση από δεξιά προς τα αριστερά,Ο γλάρος συγκλονίζεται.

Ούτε αυτό όμως φαίνεται πως είναι αρκετό. Το μαρτύριο του δεν τελείωσε. Τα παιδιά δεν τον λυπούνται. Είναι το τρίτο χτύπημα. Αυτή την φορά η σκούπα πετυχαίνει τον γλάρο στο ψαχνό. Πετιέται σαν μπάλα στα λασπόνερα.

Το πουλί έχει εκτοξευτεί τουλάχιστον ενάμιση μέτρο μακριά. Το μαρτύριο όμως δεν έχει και τώρα τέλος. Τέταρτο χτύπημα. Η σκούπα κατεβαίνει σαν γκιλοτίνα. Κάθετα.

Υπό το βλέμμα ενός παιδιού που μοιάζει μεγαλύτερο σε ηλικία, το μικρότερο παιδί ξαναχτυπά. Πέμπτο χτύπημα και ο γλάρος ξανακυλιέται στα λασπόνερα.

Ακολουθεί το έκτο και τελειωτικό χτύπημα.

Το παιδί πετάει την σκούπα και τρέχει μακριά μαζί με το μεγαλύτερο παιδί που παρακολουθούσε τόση ώρα τον βασανισμό. Ο γλάρος μένει ακίνητος.

«Όταν ένα παιδί είναι βίαιο απέναντι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα σε τέτοιες ηλικίες και με τέτοιους τρόπους οι πιθανότητες να συνεχίσει αυτή τη βίαιη συμπεριφορά προς συνανθρώπους του και φυσικά προς τα ζώα είναι πάρα πολλές», είπε η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, Σταματίνα Σταματάκου.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό με τα 6 χτυπήματα της φρίκης να σφίγγουν το στομάχι.

Σχετικά Άρθρα