“Σωτηρία”:Μεταφορά ασθενή σε φορείο με νάιλον για να προστατευθεί από βροχή – Καταγγελία Πολάκη (vid)

 “Σωτηρία”:Μεταφορά ασθενή σε φορείο με νάιλον για να προστατευθεί από βροχή – Καταγγελία Πολάκη (vid)

Σε νέα καταγγελία για τα ασθενοφόρα του νοσοκομείου Σωτηρία προχώρησε ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησης του στο Facebook. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως μεταξύ άλλων «δεν ασχολείται κανείς από τη διοίκηση και το υπουργείο Υγείας» και καταγγέλλει τριτοκοσμικές εικόνες μεταφοράς ασθενών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Για τα ρετάλια ασθενοφόρα του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ, έχω κάνει δυο αναρτήσεις, αλλά η διοίκηση και το Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!! Δεν τους ενδιαφέρει, ας ξεφτιλίζονται και ας κινδυνεύουν οι ασθενείς !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:

«Νοσοκομείο Σωτηρία πριν λίγο. Τριτοκοσμικές εικόνες μεταφοράς ασθενή.
Ούτε σκεπαστρο, κουκούλωμα με νάυλον στη βροχή για μεταφορά με το σαπάκι ασθενοφόρο που δεν έχει ούτε θέρμανση στην καμπίνα ασθενή »!!!!!!!!!!!!!!

ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ, ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ, ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΕ, θα ασχοληθείτε;;;;

Δίπλα στο Γεννηματας είναι αραγμένα ΠΟΛΛΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ!!
Φέρτε 3 εδώ να μεταφέρονται ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ !!!

@userpavlos123

Για τα ρετάλια ασθενοφόρα του νοσοκομειου ΣΩΤΗΡΙΑ ,έχω κάνει δυο αναρτήσεις,αλλά η διοίκηση και το Υπουργειο Υγειας ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!! Δεν τους ενδιαφέρει ,ας ξεφτιλίζονται και ας κινδυνεύουν οι ασθενείς !!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: «Νοσοκομείο Σωτηρία πριν λιγο .Τριτοκοσμικες εικόνες μεταφοράς ασθενή . Ούτε σκεπαστρο,κουκούλωμα με ναυλον στη βροχή για μεταφορά με το σαπακι ασθενοφόρο που δεν έχει ούτε θέρμανση στην καμπίνα ασθενή »!!!!!!!!!!!!!! ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ,ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ,ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΕ ,θα ασχοληθείτε;;;; Δίπλα στο Γεννηματας είναι αραγμένα ΠΟΛΛΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ!! Φέρτε 3 εδώ να μεταφέρονται ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ !!!

♬ Adventurer – Lux-Inspira

Σχετικά Άρθρα