Αλεξανδράκη για Πολυχρονόπουλο: “Πιστεύω ότι είναι συκοφαντίες”

 Αλεξανδράκη για Πολυχρονόπουλο: “Πιστεύω ότι είναι συκοφαντίες”

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε σήμερα το πρωί στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα ανέφερε πως όλα όσα ακούγονται είναι συκοφαντίες πιθανόν από άλλες Μ.Κ.Ο. που έχουν συμφέροντα από αυτή την κατάσταση.

«Αναστατώθηκα πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο και άρχισα να στέλνω και με άλλους εθελοντές μηνύματα για να δούμε τι συμβαίνει.

Πιστεύω ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι συκοφαντίες, αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει ένα τεράστιο έργο, βοηθάει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους, είναι στην πρώτη γραμμή του πολέμου για να δώσει ανθρωπιστική βοήθεια, δεν ζητούσε χρήματα, κυρίως ζητούσε τρόφιμα για να μπορεί να δουλέψει. Αρκετοί από εμάς επειδή δεν μπορούμε να παρευρεθούμε σε όλα αυτά, στέλνουμε κάποια χρήματα για να γίνουν όλα αυτά», αρχικά είπε.

«Είχα βάλει χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς, δεν με είχε προβληματίσει ποτέ κάτι. Ο άνθρωπος δεν έχει ΜΚΟ και κάπου μπαίνουν αυτά τα χρήματα. Ίσως είναι λάθος ότι δεν έχουν έναν λογαριασμό και τα χρήματα μπαίνουν σε προσωπικό λογαριασμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταχράστηκε τα χρήματα.

Πιστεύω ότι ο πόλεμος που γίνεται στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο είναι από άλλες ΜΚΟ, που έχουν συμφέροντα, τρώνε πραγματικά τα λεφτά και δεν τα δίνουν στον κόσμο», συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.