Ληστεία το κίνητρο της δολοφονίας της θείας του Πισάρο – Έδειραν τον θείο του, πυροβόλησαν τη μητέρα του

 Ληστεία το κίνητρο της δολοφονίας της θείας του Πισάρο – Έδειραν τον θείο του, πυροβόλησαν τη μητέρα του

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχτηκε η οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο στο Μεξικό.

Θύματα βίαιης ληστείας έπεσαν μέλη της οικογένειας του Ροδόλφο Πισάρο στο Μεξικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Η σοκαριστική επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας.

Ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, με τη θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, την Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες, να πέφτει νεκρή, ενώ η μητέρα του και ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στο Μεξικό που επικαλούνται πληροφορίες από την αστυνομία, οι ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της θείας του Πισάρο λίγο μετά τις 10 το βράδυ με σκοπό τη ληστεία. Οι δράστες πυροβόλησαν τη θεία του παίκτη, που άφησε την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά αργότερα, ενώ έδειραν άγρια τον σύζυγό της. Η μητέρα του Πισάρο έφτασε στο σπίτι και ενώ προσπάθησε να διαφύγει μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, τραυματίστηκε από σφαίρες των δραστών.

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή και ο θείος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και οι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

«Αφού λάβαμε τηλεφώνημα χθες το βράδυ, προσωπικό από το γραφείο του εισαγγελέα μετέβη στη διεύθυνση στην πόλη Μαδέρο, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο μιας γυναίκας. Δύο τραυματίες, μια γυναίκα κι ένας άνδρας. Το γραφείο του εισαγγελέα ανέλαβε την έρευνα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των αρχών.

Σχετικά Άρθρα