Κλειστά σχολεία στην Αττική και σε άλλες περιοχές – Νέα σύσκεψη για την κακοκαιρία

 Κλειστά σχολεία στην Αττική και σε άλλες περιοχές – Νέα σύσκεψη για την κακοκαιρία

Ορισμένα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα, ενώ σε άλλα το κουδούνι θα χτυπήσει με μια ώρα καθυστέρηση εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. Κλειστά θα παραμείνουν την ΔευAτέρα 29 Ιανουαρίου το 2ο Δημοτικό Παλλήνης, το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης και το 1ο Λύκειο Παλλήνης λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος

Εύβοια

Όπως ανακοινώθηκε, τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου – Αγίας Άννας και Λίμνης θα παραμείνουν προληπτικά κλειστά από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη. Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν γίνεται διά ζώσης μάθημα λόγω κακοκαιρίας, οι τάξεις λειτουργούν διαδικτυακά.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες περιοχές της Εύβοιας, ανάλογα με την επέκταση των φαινομένων θα ληφθούν αποφάσεις από το πρωί.

Φλώρινα

Με απόφαση του δημάρχου τα σχολεία στην περιοχή θα ανοίξουν σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 09:15 το πρωί λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

«Θα πραγματοποιηθεί και άλλη σύσκεψη των επιστημόνων και των μετεωρολόγων τη Δευτέρα στις 12, προκειμένου να αποφασίσουμε σταδιακά ποιες θα είναι οι απαγορεύσεις και με ποια κριτήρια ενδεχομένως θα έχουμε αποφάσεις, οι οποίες θα εκδοθούν και θα αφορούν και τον γενικό πληθυσμό. Σε κάθε περίπτωση τα βασικά πρέπει να επαναλαμβάνονται» σημείωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Να σημειωθεί πως οι δήμοι και οι περιφέρειες βρίσκονται σε επιφυλακή και μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί εάν και πού θα παραμείνουν τα σχολεία κλειστά ή θα λειτουργήσουν με καθυστέρηση μίας ή δύο ωρών.QA

Σχετικά Άρθρα