Μαρτυρία σοκ για κρεοπώλη -“Είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”

 Μαρτυρία σοκ για κρεοπώλη -“Είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”

Νέα στοιχεία, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, «καίνε» τον 50χρονο προφυλακισμένο κρεοπώλη που εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με το Star, ενδιαφέρον έχουν όσα κατέθεσαν για τη συμπεριφορά του 50χρονου κρεοπώλη δύο κοινοί τους φίλοι.

Η πρώτη κατάθεση είναι 30χρονου κοινού τους φίλου, ο οποίος κατέθεσε στις Αρχές πως πριν από 10 ημέρες ο 50χρονος παραμιλούσε στον ύπνο του: «Θα σε θάψω χωρίς παπά».

«Κάποια στιγμή στο σπίτι μου, δέκα ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, στον ύπνο του ο κρεοπώλης είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”. Το άκουσα και εγώ και ο πατέρας μου. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός.

Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε “πάτε και θα έρθω και εγώ”. Τον είδα αρκετά ψυχρό και επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια μου έκανε εντύπωση η στάση του», φέρεται να είπε.

«Ξέρω ότι ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον κρεοπώλη. Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη. Είχε πει ότι θα τον ξεχρέωνε, μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς», ανέφερε κουμπάρος του θύματος.

Σχετικά Άρθρα