Μεσολόγγι/Αποκαλύψεις από φίλο του Μπάμπη:”Δάνεισε 2-3 φορές στον κρεοπώλη”

 Μεσολόγγι/Αποκαλύψεις από φίλο του Μπάμπη:”Δάνεισε 2-3 φορές στον κρεοπώλη”

Ο φίλος του Μπάμπη Κούτσικου είχε επικοινωνήσει μαζί του λίγο πριν εξαφανιστεί και γνώριζε ότι ο 31χρονος θα πάει για κυνήγι. Στο MEGA αποκάλυψε ότι ήταν γνωστό πώς ο Μπάμπης είχε δανείσει 2-3 φορές στον κρεοπώλη και εκείνος δεν του έδινε τα λεφτά. «Απλά τον είχα καλέσει να έρθει για ψήσιμο και μου είχε πει ότι με είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε για κυνήγι με το συγκεκριμένο άτομο. Εμένα μου λέει “θα πάω για κυνήγι στο τάδε σημείο” του λέω εντάξει φίλε καλώς. Αυρτό είχε γίνει 6.30 η ώρα είχε γίνει νωρίς. Την άλλη μέρα όταν με πήρε η μητέρα του, επειδή με τον Μπάμπη μιλούσαμε μήπως γνωρίζω εγώ που είναι.

«Ήρεμος ήταν. Το μόνο του άγχος ήταν αυτό με τα χρήματα. Δεν είχε κάποιο άλλο άγχος. Εγώ δεν κυνηγάω καν δεν είμαι καν στην παρέα, εγώ είμαι παρέα του Μπάμπη ξεχωριστή από τους κυνηγούς. Δεν έχω σχέση εγώ με τα άτομα εκείνα».

«Τον (φίλο του Μπάμπη) που έχει βγει και στα κανάλια τον ήξερα μέσω του Μπάμπη του φίλου μου μόνο. Τον άλλο τον κρεοπώλη δεν τον ξέρω καν, δηλαδή τον ξέρω φατσικά σαν να μην το βρίσω τώρα τέλος πάντων ρεμάλι αυτό».

«Δεν έχω πάρε δώσε με αυτούς. Δεν είναι κρυφό αυτό το ξέρει όλο το Μεσολόγγι που λέει ο λόγος ότι του χρωστούσε χρήματα. Τον πήγαινε από μέρα σε μέρα ότι θα του τα δώσει τα λεφτά. Τα χρήματα του τα είχε ζητήσει δύο φορές απ’ ότι ξέρω. Εμένα δεν μου το πολύ έλεγε γιατί την πρώτη φορά τον έκραξα. Δεν μου είπε δεύτερη φορά. Δεύτερη φορά δηλαδή άργησε να μου πει όταν του ξανάδωσε χρήματα γιατί την πρώτη τον έκραξα του είπα “Δουλεύεις έξω μεροκάματο ταλαιπωρείσαι για να δίνεις έτσι τα χρήματά σου;” Ξέρω ότι τα είχε δώσει δύο φορές. Δύο ή τρεις φορές. Τρεις έμαθα τώρα εγώ συγκεκριμένα.»

«Ο κρεοπώλης σηκώθηκε και έφυγε. Όλοι τον ψάχναμε και αυτός ήταν χαλαρός που ήταν ο τελευταίος που ήταν μαζί του».

Σχετικά Άρθρα