Πληροφορίες σοκ για τον κρεοπώλη: Φαίνεται ότι είχε κάνει πρόβα το έγκλημα

 Πληροφορίες σοκ για τον κρεοπώλη: Φαίνεται ότι είχε κάνει πρόβα το έγκλημα

Σύμφωνα με τον ALPHA ο 50χρονος κρεοπώλης είχε εθεαθή στο σημείο της δολοφονίας του Μπάμπη μια ημέρα πριν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 50χρονος είχε ανέβει σε ένα παρατηρητήριο πουλιών που υπάρχει στην περιοχή. Μάλιστα, από εκείνο το σημείο έβλεπε ακριβώς προς το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο Μπάμπης Κούτσικος.

Ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου αν και κρίθηκε προφυλακιστέος, αντί για τις φυλακές Κορυδαλλού, μεταφέρθηκε στην Πάτρα, όπου και κρατείται.

Η απόφαση ελήφθη λόγω των ερευνών και ανακριτικών πράξεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί και πάλι ενώπιον της ανακρίτριας Μεσολογγίου. Επιπλέον, λόγοι ασφαλείας οδήγησαν στη μεταγωγή του σε αστυνομική υπηρεσία των Πατρών.

«Έχω τα χέρια μου καθαρά, δεν έχω καμία σχέση», είπε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που τον επισκέφθηκαν χθες στο κελί του. Ο 50χρονος εμμένει στην τακτική της άρνησης που έχει υιοθετήσει εξαρχής και δεν αποδέχεται τη διάπραξη του εγκλήματος. Από τον κατηγορούμενο ελήφθη γενετικό υλικό για να γίνει αντιπαραβολή με τα ευρήματα στη σορό του 31χρονου.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο Μπάμπης πυροβολήθηκε μία φορά από κοντινή απόσταση.

Σχετικά Άρθρα