ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε στρατιώτης που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν – Είχε αυτοκτονήσει και ο αδερφός της

 ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε στρατιώτης που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν – Είχε αυτοκτονήσει και ο αδερφός της

Σοκ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς σαν βόμβα έσκασε η είδηση της αυτοκτονίας μιας 32χρονης στρατιώτη, με φίλους και συγγενείς να μην μπορούν να πιστέψουν το τι συνέβη. Πιο συγκεκριμένα η Μισέλ Γιάνκ, είχε μια 12χρονη κόρη που σύμφωνα με γνωστούς ήταν όλος ο κόσμος της και οι δυο τους είχανε μια απίστευτη σχέση, με το κοριτσάκι όπως είναι λογικό να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η στρατιώτης είχε επίσης υπηρετήσει δυο θητείες στο Αφγανιστάν, με πολλούς να τονίζουν ότι ήταν υπέρμαχος της θεραπείας για ασθένειες ψυχικής υγείας για τους βετεράνους, με αρκετούς να συνδέουν αυτά τα δυο γεγονότα και να μιλάνε για «τραύμα» που ίσως της είχε μείνει, ενώ ήταν και influencer.

Φίλη της την αποχαιρέτησε με το εξής μήνυμα: «Η Μισέλ ήταν μια όμορφη ψυχή, μια καταπληκτική φίλη, μια ανύπαντρη μητέρα, μια στρατιώτης και είναι η απόδειξη ότι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος, ή τι δαίμονες μπορεί να πολεμάει».

Ακόμα πιο δραματική κάνει την υπόθεση η ιστορία που η ίδια είχε εκμυστηρευτεί τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν με αφορμή την Εβδομάδα Πρόληψης Αυτοκτονιών, είχε αποκαλύψει ότι και ο αδερφός της είχε βάλει τέλος στη ζωή του όταν ήταν 14 ετών, κάνοντας τους πάντες να της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Σχετικά Άρθρα