Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για την δολοφονία του Μπάμπη

 Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για την δολοφονία του Μπάμπη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, η σορός του οποίου βρέθηκε νωρίτερα σε βάλτο, στην περιοχή Ευαγγελίστρια. Σε βάρος του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο φερόμενος ως δολοφόνος μεταφέρεται υπό δρακόντεια μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.

Χαρακτηριστικό της έντασης και της αγωνίας που επικρατούσε στην οικογένεια και τους φίλους του Μπάμπη είναι οι άγριες αποδοκιμασίες στις οποίες προέβησαν τη στιγμή που ο κρεοπώλης μεταφερόταν έξω από το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έδωσε εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Σχετικά Άρθρα