Σε βαλτώδη περιοχή η σορός του 31χρονου Μπάμπη -Κατέρρευσε η μητέρα -Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης

 Σε βαλτώδη περιοχή η σορός του 31χρονου Μπάμπη -Κατέρρευσε η μητέρα -Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης

Σε βαλτώδη, γεμάτη λάσπες περιοχή βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου, μέσα σε ένα βαλτώδες αυλάκι με καλαμιές και σε προχωρημένη σήψη. Στην αποκάλυψη αυτής της εξέλιξης προχώρησε αρχικά δημοσιογράφος του MEGA, υποστηρίζοντας πως η οικογένεια του άτυχου 31χρονου επιβεβαιώνει την είδηση. Λίγη ώρα αργότερα η είδηση για την εύρεση της σορού του Μπάμπη επιβεβαιώθηκε και από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε τον Μπάμπη, έτσι οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνες στο σημείο εκείνο, βρίσκοντας το πτώμα ενός άνδρα που αργότερα επιβεβαιώθηκε πως ανήκει στον 31χρονο. Τη σορό βρήκαν ο Ευάγγελος Αλεξανδρής, επικεφαλής της ομάδας Anubis Cold Case Κ9 team με τον σκύλο ΕΚΟ. Μάλιστα ο σκύλος έπεσε μέσα στο νερό και βρήκε το πτώμα που ήταν καλυμμένο από ένα βαρύ αντικείμενο.

Η πρώτη αναγνώριση έγινε από τα ρούχα που φορούσε ο άτυχος άνδρας ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής.

Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε η σορός:

Ένα ακόμα επιβαρυντικό στοιχείο για τον κρεοπώλη είναι πως το σημείο που βρέθηκε το πτώμα είναι και το σημείο όπου εξέπεμψαν τελευταία φορά τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες στο σημείο μήπως βρεθεί το όπλο από το οποίο φαίνεται πως ο Μπάμπης έχασε την ζωή του. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν μια καραμπίνα.

Κατέρρευσε η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη – “Το παιδί μου…”

Η μητέρα και η αδερφή του 31χρονου ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για τον εντοπισμού της σορού ενώ βρίσκονται έξω από το δικαστήρια Μεσολογγίου όπου απολογείται από το πρωί ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η κραυγή της μητέρας του Μπάμπη ήταν σπαρακτική. «Το παιδί μου», ουρλιάζει και καταρρέει.

Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για την δολοφονία του Μπάμπη – Πάλι δεν ομολόγησε

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, η σορός του οποίου βρέθηκε νωρίτερα σε βάλτο, στην περιοχή Ευαγγελίστρια. Σε βάρος του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο φερόμενος ως δολοφόνος μεταφέρεται υπό δρακόντεια μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έδωσε εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Σχετικά Άρθρα