Η PepsiCo Hellas διακρίνεται για 9η συνεχόμενη ως Top Employer στην Ελλάδα, κατακτώντας τη 2η  θέση!

 Η PepsiCo Hellas διακρίνεται για 9η συνεχόμενη ως Top Employer στην Ελλάδα, κατακτώντας τη 2η  θέση!

Το διεθνώς καταξιωμένο “Top Employers Institute”, έπειτα από ανεξάρτητη έρευνα που διενεργεί κάθε χρόνο,βράβευσε την PepsiCo Hellas για 9η συνεχή χρονιά με τον τίτλο του κορυφαίου εργοδότη«Top Employer 2024». Η PepsiCo Hellas κατέκτησε τη 2η θέσηως επιβράβευση για την αδιάλειπτη προσπάθεια ενίσχυσης των πρακτικών της, τη διαρκή αναζήτηση ταλέντων, την ενίσχυση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς επίσης και για τη δημιουργία του βέλτιστου περιβάλλοντος εργασίας που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, με σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση.

Η HRManagerτης PepsiCo Hellas, κυρία Νάντια Αναγνώστουδήλωσε: «Νιώθουμε πολύ περήφανοι για την 9η συνεχόμενη διάκριση της PepsiCo Hella sως TopEmployer! Η διάκριση αυτή μας δίνει την ώθηση να επενδύουμε ακόμα περισσότερο στο ανθρώπινο δυναμικό μας και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Να ανεβάζουμε όλο και πιο ψηλά τον πήχη και να παλεύουμε με κάθε τρόπο, για να κατακτήσουμε τον στόχο μαςστηρίζοντας τη διαφορετικότητα, την ομαδικότητα και τις καινοτόμες ιδέες.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της PepsiCo Hellas και στον καθένα ξεχωριστά, που στηρίζουν το όραμα μας».

Με προσήλωση στις “ThePepsiCoWay” συμπεριφορές παραμένουμε επικεντρωμένοι στη δέσμευσή μας να γινόμαστε Καλύτεροι, Πιο Γρήγοροι και πιο Δυνατοί!

Σχετικά με την PepsiCo

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της PepsiCo 1 δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κύκλος εργασιών της PepsiCo το 2022 ξεπέρασε τα 86 δις $ και προήλθε κυρίως από τα προϊόντα Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade, Pepsi-Cola, MountainDew, Quaker and SodaStream. Η γκάμα προϊόντων της PepsiCo περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από απολαυστικά τρόφιμα και ποτά, συμπεριλαμβανομένων πολλών εμβληματικών εμπορικών σημάτων που αποφέρουν εκτιμώμενες ετήσιες λιανικές πωλήσεις άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων το καθένα.

Στην καρδιά της PepsiCo βρίσκεται η φιλοσοφία μας “WinningwithPurpose” – η θεμελιώδης πεποίθησή μας ότι η επιτυχία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα, τα οποία πουλάμε, λειτουργώντας υπεύθυνα για την προστασία του πλανήτη μας και ενδυναμώνοντας τους εργαζόμενούς μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε τα στοιχεία εκείνα, που επιτρέπουν στην PepsiCo να αποτελεί μία επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία, η οποία δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και τους μετόχους της.

Σχετικά Άρθρα