Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της PepsiCo Hellas στην Έκθεση HORECA 2023 – Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες απόλαυσαν πρώτοι το νέο Lipton Ice Tea Sparkling

 Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της PepsiCo Hellas στην Έκθεση HORECA 2023 – Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες απόλαυσαν πρώτοι το νέο Lipton Ice Tea Sparkling

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της PepsiCo Hellas, της κορυφαίας εταιρείας στην παραγωγή αλμυρών σνακ και αναψυκτικών, στη δημοφιλή εμπορική έκθεση HORECA 2023.

Χιλιάδες επισκέπτες ενθουσιάστηκαν από το δημιουργικό booth της PepsiCo Hellas, όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν τα αγαπημένα brands, Pepsi, Lipton Ice Tea, Ήβη, 7up, Gatorade και Eonio Λουτράκι, αλλά και τα πρωτότυπα cocktails, εμπνευσμένα από τη μοναδική γεύση της Pepsi Max, τα οποία χάρισαν δροσιά και μοναδικές γευστικές εμπειρίες, σε περισσότερους από 1200 επισκέπτες που τα απόλαυσαν.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το νέο προϊόν της PepsiCo Hellas, Lipton Ice Tea Sparkling, το μόνο παγωμένο τσάι με ελαφρύ ανθρακικό, που συνδυάζει την υπέροχη γεύση του Lipton Ice Tea μαζί με απολαυστικές και δροσιστικές φυσαλίδες. Πρόκειται να κυκλοφορήσει, σε κουτί αλουμινίου 330ml, σε 3 υπέροχες γεύσεις: λεμόνι, ροδάκινο και λεμόνι χωρίς ζάχαρη. Το νέο, καινοτόμο Lipton Ice Tea Sparkling είναι χαμηλό σε θερμίδες και δεν περιέχει συντηρητικά ή πρόσθετα γλυκαντικά, γεγονός που το έκανε περιζήτητο στο πλαίσιο της έκθεσης καθώς πάνω από 10.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν πρώτοι! Ανανεώνουμε το γευστικό ταξίδι με τα μοναδικά προϊόντα της PepsiCo Hellas για το 2024 και επανερχόμαστε με νέες εκπλήξεις και νέες γεύσεις μέσα στο 2023!

Σχετικά με την PepsiCo

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της PepsiCo 1 δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κύκλος εργασιών της PepsiCo το 2022 ξεπέρασε τα 86,4 δις και προήλθε κυρίως από τα προϊόντα Frito – Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker και Tropicana. Η γκάμα των προϊόντων της PepsiCo περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από απολαυστικά τρόφιμα και ποτά, εκ των οποίων οι 23 μάρκες φέρνουν η καθεμία περισσότερο από $1δις τζίρο σε πωλήσεις.

Στην καρδιά της PepsiCo βρίσκεται η φιλοσοφία μας «“Winning with Purpose”» – η θεμελιώδης πεποίθησή μας ότι η επιτυχία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα τα οποία πουλάμε, λειτουργώντας υπεύθυνα για την προστασία του πλανήτη μας και ενδυναμώνοντας τους εργαζόμενους μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε τα στοιχεία εκείνα τα οποία επιτρέπουν στην PepsiCo να αποτελεί μία επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία, η οποία δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και τους μετόχους της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.pepsico.com.

Σχετικά Άρθρα