Χαλκίδα: Αναζητούνται τα κίνητρα του φοβερού εγκλήματος- “Φυσικά δεν υπήρχε βιασμός”

 Χαλκίδα: Αναζητούνται τα κίνητρα του φοβερού εγκλήματος- “Φυσικά δεν υπήρχε βιασμός”

Οι αρχές ερευνούν τα κίνητρα της δολοφονία του 43χρονου από την 39χρονη στη Χαλκίδα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα μηνύματα και οι κλήσεις στα κινητά θύματος και δράστιδος αναμένονται να αποκαλύψουν την αλήθεια. Πέρα από όλα τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες, ο πατέρας της 39χρνος έδωσε μία νέα διάσταση.

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε και πέταξε μία βόμβα.

Όπως είπε, στο Star, η 39χρονη φέρεται να υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα.

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

  • Ωστόσο, λίγο αργότερα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κ. Θανάσης Τάρτης, μιλώντας στο evima.gr διέψευσε κατηγορηματικά το περιστατικό, «πότε δεν έγινε κάτι τέτοιο. Φυσικά και δεν υπήρχε βιασμός».

Ο αδελφός του θύματος μιλώντας χθες στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι ο 43χρονος του είχε εκμυστηρευτεί την παρενόχληση που δεχόταν από τη δράστιδα και υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε άλλη σχέση μεταξύ τους.

«Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι έχω πρόβλημα με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση. Του λέω “έχετε κάτι” και μου λέει τρελός είσαι και βέβαια όχι. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο».

Ο σύζυγος της δράστιδος και το θύμα ήταν από το ίδιο χωριό και διατηρούσαν φιλική σχέση. Υπενθυμίζεται πως η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Η 39χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η κατηγορούμενη κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκίδας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καταθέσει τις επόμενες ώρες και ο σύζυγός της.

Σχετικά Άρθρα