Καλαμάτα: Ο 41χρονος κατέστρεψε τον κοριό μία μέρα πριν την γυναικοκτονία

 Καλαμάτα: Ο 41χρονος κατέστρεψε τον κοριό μία μέρα πριν την γυναικοκτονία

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το παρασκήνιο της στυγερής δολοφονίας της 39χρονης στην Καλαμάτα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας απολογίας του 41χρονου συζυγοκτόνου, η οποία διήρκεσε περίπου 4 ώρες.

Τα στοιχεία της έρευνας αποκαλύπτουν μια νοσηρή πραγματικότητα, με τον καθ’ ομολογίαν δράστη να έχει μετατρέψει τη ζωή του θύματος σε επίγεια κόλαση λόγω της εμμονικής του ζήλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος είχε εγκαταστήσει εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης προκειμένου να ελέγχει κάθε κίνηση της άτυχης γυναίκας. Συγκεκριμένα, είχε τοποθετήσει συσκευή εντοπισμού GPS στο αυτοκίνητό της, καθώς και κρυφό «κοριό» καταγραφής ήχου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι κατέστρεψε τη συσκευή παρακολούθησης του σπιτιού ένα 24ωρο πριν από το έγκλημα.

Ωστόσο, οι αρχές φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους ακλόνητα ψηφιακά πειστήρια. Σε εξονυχιστική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο λογιστικό γραφείο όπου εργαζόταν ο 41χρονος, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι στον συγκεκριμένο δίσκο βρίσκεται αποθηκευμένο το σύνολο του ηχητικού υλικού από τις παράνομες καταγραφές του κοριού.

Σχετικά Άρθρα