Μεσολόγγι: “Ο κρεοπώλης δεν αποκλείεται να έχει τεμαχίσει τον 31χρονο Μπάμπη”

 Μεσολόγγι: “Ο κρεοπώλης δεν αποκλείεται να έχει τεμαχίσει τον 31χρονο Μπάμπη”

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 50χρονος κρεοπώλης να τεμάχισε τη σορό του 31χρονου αγνοούμενου, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του. «Στο προφίλ του κάθε κατηγορουμένου συγκρίνουμε μία σειρά από γεγονότα, όπως με τι όπλα – όργανα βρίσκεται σε επαφή. Εδώ ο κατηγορούμενος έχει συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ, άρα δεν αποκλείεται να έχει αλλοιωθεί και μεταθανατικά, ίσως και με τεμαχισμό. Να χρησιμοποίησε κάποια από τα αντικείμενα που φαίνεται να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

«Εάν κάποιος έχει θανατωθεί, μεταφέρεται κάπου και στη συνέχεια τεμαχίζεται, εκεί δεν παράγεται μεγάλη ποσότητα αίματος. Έχουμε εκροή αίματος μόνο και μόνο λόγω βαρύτητας. Η ποσότητα αίματος που αναμένεται να βρεθεί είναι πολύ λιγότερη», κατέληξε ο κ.Λέων.

Σε βάλτους και χωράφια ψάχνουν τον Μπάμπη οι συγγενείς του 

Μόνοι τους συνεχίζουν τις έρευνες σε βάλτους και χωράφια, οι συγγενείς του Μπάμπη με την ελπίδα να βρουν τη σορό του αγαπημένου τους ανθρώπου και να λάβει τέλος το μαρτύριο τους. Η αδερφή του 31χρονου, Χριστίνα μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook κάνει έκκληση να βρεθεί η σορός του αδερφού της.

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη, πού είναι ο άνθρωπος μας. Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ ΜΙΛΉΣΤΕ να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια, απαλύνετε τον πόνο μας», γράφει στην ιστοσελίδα της στο Facebook η Χριστίνα.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, συνελήφθη χθες και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί. H Εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα