Μεσολόγγι:Πώς ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη -Κυνήγι θησαυρού και ο καυγάς

 Μεσολόγγι:Πώς ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη -Κυνήγι θησαυρού και ο καυγάς

Εντείνεται η αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη που έχει εξαφανιστεί στο Μεσολόγγι. Οι ελπίδες για θετική έκβαση δυστυχώς εξανεμίζεται ενώ ο βασικός κατηγορούμενος, ο 50χρονος κρεοπώλης, που κατά πολλούς θεωρείται πως έχει δολοφονήσει τον Μπάμπη δεν “σπάει” στις πίεση που του ασκείται από τις Αρχές. Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ εντείνει τις έρευνες για το θρίλερ στο Μεσολόγγι, περισυλλέγοντας μέχρι και χώμα, ώστε να βρει κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στα ίχνη του 31χρονου, δίχως μάλιστα να αποκλείει το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλου ατόμου, εκτός του 50χρονου κρεοπώλη.

«Δεν αποκλείεται η εμπλοκή κι άλλου ατόμου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου στο MEGA. «Η έρευνα δεν σταματάει εδώ, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την εμπλοκή άλλων ανθρώπων. Θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε ό,τι στοιχείο βρίσκουμε για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε η ίδια. 

Μάλιστα, η κυρία Δημογλίδου τόνισε ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί το κίνητρο, ενώ τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία δείχνουν ότι δόθηκε κάποιο ραντεβού ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη, αλλά όχι για κυνήγι.

Τον παρέσυρε σε ένα κυνήγι θησαυρού;

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει τη μοιραία νύχτα, παρασέρνοντας τον σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Πληροφορίες της εκπομπής λένε ότι οι αναζητήσεις που έκανε ο 31χρονος μία μέρα πριν την εξαφάνισή του είχαν να κάνουν με χαμένους θησαυρούς.

Συγκεκριμένα, αναζητούσε στο διαδίκτυο από το κινητό του τηλέφωνο: «πως βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς», «τι σημάδια βλέπουμε». Επίσης, ο Μπάμπης είχε διαδικτυακή παρουσία σε site, όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

Ο καβγάς 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση

Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο 50χρονος κρεοπώλης είχε έναν έντονο καυγά με τον 31χρονο Μπάμπη 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση.

Τότε, ο 31χρονος είχε πάει στο κρεοπωλείο του 50χρονου και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ανέβηκαν οι τόνοι, με αφορμή τα χρήματα που του χρωστούσε.

Ιατροδικαστής Λέων: Δεν αποκλείεται να έχει τεμαχιστεί το πτώμα

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 50χρονος κρεοπώλης να τεμάχισε τη σορό του 31χρονου αγνοούμενου, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

«Στο προφίλ του κάθε κατηγορουμένου συγκρίνουμε μία σειρά από γεγονότα, όπως με τι όπλα – όργανα βρίσκεται σε επαφή. Εδώ ο κατηγορούμενος έχει συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ, άρα δεν αποκλείεται να έχει αλλοιωθεί και μεταθανατικά, ίσως και με τεμαχισμό. Να χρησιμοποίησε κάποια από τα αντικείμενα που φαίνεται να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

«Εάν κάποιος έχει θανατωθεί, μεταφέρεται κάπου και στη συνέχεια τεμαχίζεται, εκεί δεν παράγεται μεγάλη ποσότητα αίματος. Έχουμε εκροή αίματος μόνο και μόνο λόγω βαρύτητας. Η ποσότητα αίματος που αναμένεται να βρεθεί είναι πολύ λιγότερη», κατέληξε ο κ.Λέων.

Επιμένει ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη – Εκμυστηρεύτηκε πως «το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρουν ποτέ»

Συγκρατούμενος του κρεοπώλη αναφέρει τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στα κρατητήρια του Μεσολογγίου, όταν ο κατηγορούμενος βρισκόταν μέσα για το μαχαίρι που είχε βρεθεί στην κατοχή του.

  • Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 50χρονος εκμυστηρεύτηκε πως «το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρουν ποτέ» ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τον άκουσε να παραμιλάει στον ύπνο του και να λέει «τι έκανες ρε μ@@@κα».

«Δεν θα βγάλει όλο το Μεσολόγγι τρελό. Μου είπε πως είναι μέσα για ένα μαχαίρι που είχε παράνομα και πάνε να του φορτώσουν και ένα φόνο», ανέφερε ο συγκρατούμενος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κατηγορούμενος ρωτούσε να μάθει για το πώς είναι οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές του Κορυδαλλού.

«Του έστειλα μήνυμα 11:27 – Δεν μου απάντησε ποτέ»

Ένα κενό στην επικοινωνία του αγνοούμενου με φίλο του, μέσω SMS, ίσως «ξεκλειδώσει» το θρίλερ με την εξαφάνισή του.

Όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στην κατοχή τους το SMS και την μαρτυρία φίλου του 31χρονου αγνοούμενου στο Μεσολόγγι, με τον ίδιο να δηλώνει πως στις 11:27 έστειλε το μήνυμα, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

«Του έστειλα μήνυμα στις 11:27. Δεν απάντησε ποτέ. Δεν ήθελα να πάει το μυαλό μου στο χειρότερο», ανέφερε ο φίλος του Μπάμπη.

Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του

Η οικογένεια του 31χρονου, με όσα ψυχικά αποθέματα της έχουν απομείνει, συνεχίζει να ψάχνει στους βάλτους και στις αγροτικές περιοχές του Μεσολογγίου, προκειμένου να βρει τη σορό του αγαπημένου της προσώπου και να προχωρήσει στην ταφή της.

Συγκλονιστική είναι η τελευταία ανάρτηση της αδερφής του 31χρονου στο διαδίκτυο, η οποία ζητάει εκ νέου τη βοήθεια του κόσμου για να δοθεί τέλος στην εξαφάνιση του Μπάμπη.

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη, που είναι ο άνθρωπός μας», λέει στην ανάρτησή της η Χριστίνα και τονίζει:

«Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ, μιλήστε να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια να απαλύνετε τον πόνο μας».

Σχετικά Άρθρα