Μεσολόγγι: Νέο βίντεο “καίει” 36χρονο φίλο του κρεοπώλη – Τι δείχνει

 Μεσολόγγι: Νέο βίντεο “καίει” 36χρονο φίλο του κρεοπώλη – Τι δείχνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis.gr, η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο ντοκουμέντο σύμφωνα με το οποίο ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη φαίνεται να βρίσκεται σε μια καφετέρια. Την επίμαχη ώρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, γίνεται η επικοινωνία με τον 50χρονο κρεοπώλη και ο 36χρονος φεύγει από την καφετέρια. Στην αστυνομία που κλήθηκε να καταθέσει ξανά σήμερα Πέμπτη και σε σχετική ερώτηση «που πήγε μετά την καφετέρια;» η απάντηση που έδωσε ο 36χρονος ήταν σε ένα περίπτερο. Όμως, η αστυνομία ξέρει ότι λέει ψέματα καθώς διασταύρωσε πως ο 36χρονος δεν είχε μεταβεί στο περίπτερο που τους υπέδειξε, ενώ έσβησε και τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 36χρονος με τον 50χρονο.

Πρόκειται, σύμφωνα με την αστυνομία, για κομβικό σημείο στην εξαφάνιση του Μπάμπη καθώς, όπως κατέθεσε ο κρεοπώλης, ήταν το χρονικό σημείο που ξεκίνησαν «να ψάχνουν για τον εξαφανισμένο Μπάμπη».

Το σίγουρο κατά την αστυνομία είναι ότι τόσο ο κρεοπώλης όσο και ο 36χρονος βρέθηκαν την ώρα της εξαφάνισης και ήταν στο ίδιο σημείο στο οποίο γνωρίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 36χρονος σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί εκ νέου για κατάθεση, ενώ αναμένονται και άλλες συλλήψεις.

Σχετικά Άρθρα