Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης αρνιόταν τα πάντα επί 17 ώρες -Ξεσπά η αδερφή του 31χρονου

 Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης αρνιόταν τα πάντα επί 17 ώρες -Ξεσπά η αδερφή του 31χρονου

“Αλύγιστος” αποδεικνύεται ο 50χρονος κρεοπώλης που συνελήφθη για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Κατά την ολονύχτια κράτησή του στο ΑΤ Μεσολογγίου που κράτησε 17 ώρες, οι αστυνομικοί του παρουσίασαν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για την υπόθεση, όπως υλικό από κάμερες και καταθέσεις από άτομα του δικού του φιλικού περιβάλλοντος. Ωστόσο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη επέμενε να τα αρνείται όλα και όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν αστυνομικές πηγές, είχε βάλει την «κασέτα» και προσπαθούσε να τους βγάλει όλους τρελούς!

Οι αστυνομικοί αρχικά ρώτησαν τον κρεοπώλη για τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που έστειλε το βράδυ της εξαφάνισης, όπως διαπιστώθηκε και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και όπως παραδέχθηκαν και φίλοι του, με τους οποίους επικοινώνησε. Ο κρεοπώλης θέλησε να διαψεύσει τα πάντα καθώς έλεγε με ότι δεν επικοινώνησε με κανέναν και όποιος το ισχυρίζεται αυτό, λέει ψέμματα.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν πλάνα από κάμερα που τον είχε «πιάσει» να πηγαίνει σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που υποστήριξε ότι ακολούθησε στην προανάκριση, είπε ότι δεν ήταν εκείνος στο βίντεο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο ζητούσε να μάθει πως είναι οι συνθήκες στον Κορυδαλλό, όπως δήλωσαν συγκρατούμενοι του, με τον κρεοπώλη να απαντά «όχι δεν ρώτησα, σας είπαν ψέματα».

Οι έρευνες των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ όμως γρήγορα ήρθαν να καταρρίψουν τους ισχυρισμούς του 50χρονου. Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη, το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και οι καταθέσεις μαρτύρων ήταν το τρίπτυχο που συμπλήρωσε το παζλ με τα ενοποιητικά στοιχεία. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία από την οποία προήλθε το ένταλμα της σύλληψης του κρεοπώλη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αδερφή 31χρονου: “Δεν ομολόγησε τίποτα ο 50χρονος, είναι σκληρός”

«Η ενημέρωση ήταν ουσιαστικά ότι δεν ομολόγησε ο 50χρονος για το που είναι ο Μπάμπης», είπε στο MEGA αρχικά η Χριστίνα, η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου.

«Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το μεσημέρι που ήταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν ομολόγησε τίποτα, οπότε είναι σκληρός. Ενώ περιμέναμε όλοι να βγει, τον έβγαλαν από πίσω, δεν ξέρω. Δεν τον είδαμε, ούτε στα δικαστήρια τον είδα εγώ προσωπικά. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του».

Όπως είπε η αδερφή του αγνοούμενου, αναμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία για την υπόθεση.

“Αν δεν ομολογήσει ο κρεοπώλης, ίσως να μην βρεθεί ποτέ”

Μιλώντας στο MEGA, ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου, ανέφερε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και ο δράστης ή οι δράστες, καθώς η οικογένεια του Μπάμπη ισχυρίζεται πως ο 50χρονος είχε συνεργούς, είχαν προμελετήσει όσα θα έκαναν στη συνέχεια.

«Δικαίωση για τα μέλη της οικογένειας είναι όχι μόνο οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να βρεθούν στη φυλακή, αλλά και να μάθουμε τι έχει συμβεί σε αυτό τον άνθρωπο», δήλωσε.

Από την άλλη, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε στο MEGA πως στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη υπάρχουν βάλτοι και φράγματα, όπου κανείς μπορεί να κρύψει κάτι και αυτό να μη βρεθεί ποτέ.

«Εάν ο ίδιος δεν ομολογήσει που έχει κρύψει τον Μπάμπη, οι πιθανότητες να μη βρεθεί είναι σημαντικές και να έχουμε μία νέα περίπτωση Άλεξ», δήλωσε.

Σχετικά Άρθρα