Μπαλάσκας για την εκτέλεση του “Ζαμπόν”: Ομερτά με διεφθαρμένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

 Μπαλάσκας για την εκτέλεση του “Ζαμπόν”: Ομερτά με διεφθαρμένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας είπε συγκλονιστικά πράγματα με αφορμή το μαφιόζικο «χτύπημα» στο Νέο Κόσμο.

Προβληματισμό αλλά και απορίες έχει προκαλέσει η μαφιόζικη εκτέλεση του 44χρονου στο Νέο Κόσμο, με περισσότερους από 90 πυροβολισμούς.

Το μαφιόζικο «χτύπημα» στον «Ζαμπόν» δείχνει πως ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει στην «Greek Mafia», σύμφωνα με το όσα δήλωσε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας στο Mega.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή, κανένας δεν τολμάει να μιλήσει διότι ξέρουν ότι όποιος μιλήσει, θα βρεθεί νεκρός. Στον μηχανισμό αυτό εμπλέκονται και διεφθαρμένοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. όπως είπε.

«Στην προκειμένη περίπτωση ήταν ένα καλοπληρωμένο συμβόλαιο, το οποίο είχαν αποτύχει να το ενεργήσουν και το ενήργησαν τώρα», τόνισε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Για να έχουν την τεράστια σιγουριά ότι αυτήν τη φορά η δουλειά έγινε, είδατε την αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν και με τη σιγουριά που ήθελαν να αποκτήσουν ανοίγοντας την πόρτα και δίνοντάς του τις χαριστικές βολές με ένα πιστόλι», συνέχισε.

«Το θύμα ήταν εκτελεστής. Ξεκίνησε την καριέρα του στην παρανομία σαν εκτελεστής και μάλιστα ήταν να εκτελέσει μια υψηλόβαθμη δικαστικό, την οποία δεν την εκτέλεσε την τελευταία στιγμή διότι μια συγγενής ενός μεγαλονονού τα είχε δώσει όλα στην αστυνομία, η οποία εμπλέκεται και με αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση το συμβόλαιο το είχε αναλάβει το ‘Ζαμπόν’. Από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί, διότι διέρρευσαν στο διαδίκτυο ένα βιντεάκι με τον νεκρό, πράγμα το οποίο αποτελεί πειθαρχική παράβαση από το πειθαρχικό της ΕΛ.ΑΣ, διότι κοινοποιήθηκαν στοιχεία δικογραφίας προανακρίσεως», πρόσθεσε.

«Ομερτά. Δε μιλάει κανένας, δεν τολμάει κανένας, δεν ανοίγουν στόμα διότι εκεί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει. Δε δένεται μια υπόθεση χωρίς στοιχεία και χωρίς μαρτυρίες. Το να ξέρω εγώ τι κάνει κάποιος, δε λέει τίποτα αν δεν μπορώ να το αποδείξω. Η ομερτά συνδυάζεται με πάρα πολλά χρήματα, με διεφθαρμένους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Γνωρίζουμε πράγματα τα οποία δεν έχουν ισιώσει σε αυτήν τη χώρα ακόμη, γνωρίζουμε ότι τα μεταπτυχιακά τους και τα κεντρικά των κακοποιών είναι ο Κορυδαλλός, γνωρίζουμε ότι υπήρξαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί. Υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος αποτελείται από ομερτά και από πάρα πολλά χρήματα και από ανθρώπους οι οποίοι είναι ακόμα διεφθαρμένοι και διαφθείρονται συνεχώς και οι οποίοι το κρατούν σε ένα καβούκι και δεν το αφήνουν να σπάσει», συμπλήρωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Σχετικά Άρθρα