Γυναικοκτονία: Στον ανακριτή σύντροφος και φίλος -Τι θα υποστηρίξουν

 Γυναικοκτονία: Στον ανακριτή σύντροφος και φίλος -Τι θα υποστηρίξουν

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι δύο κατηγορούμενοι (ο σύντροφος και ο φίλος του) για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, Γεωργίας Μουράτη, από τη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βίαιη διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 39χρονος σύντροφος επιμένει να υποστηρίζει πως δεν συμμετείχε στη δολοφονία της 41χρονης σύντροφό του. Κατηγόρησε, μάλιστα, τον 34χρονο φίλο του ότι μπήκε στο διαμέρισμα με συνεργό του, και μαζί σκότωσαν τη 41χρονη, ενώ εκείνος κοιμόταν βαριά, καθώς είχε πάρει υπνωτικό. 

Μάλιστα, έχει ισχυριστεί ότι δεν είναι εκείνος που φαίνεται στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με το μπαούλο αλλά και με το στρώμα λίγο μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος φίλος του αναμένεται να κρατήσει την ίδια στάση μέχρι πρότινος, δηλαδή θα ισχυριστεί πως βρισκόταν στο αυτοκίνητο όταν συνέβη η δολοφονία.

Σχετικά Άρθρα