Θεσσαλονίκη/Μητέρα συντρόφου Γεωργίας: “Αν το έκανε να ομολογήσει -Να γεννήσω ένα τέρας;”

 Θεσσαλονίκη/Μητέρα συντρόφου Γεωργίας: “Αν το έκανε να ομολογήσει -Να γεννήσω ένα τέρας;”

Να ομολογήσει αν το έχει κάνει, ζητά από τον γιο της η μητέρα του συντρόφου της Γεωργίας ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 41χρονη έγκυο με τη βοήθεια του συνεργού του. Ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της, βρίσκεται στα κρατητήρια μέχρι την απολογία του και τον μόνο άνθρωπο που έχει ζητήσει να δει είναι η μητέρα του, σύμφωνα με το Star. Η γυναίκα, όμως, βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά, κλεισμένη στο σπίτι της και δεν θέλει να τον αντικρίσει.

«Να ομολογήσει! Αν το έχει κάνει, να ομολογήσει… Όλα τα στοιχεία οδηγούν εκεί…» ζητά η μητέρα του 39χρονου και πρόσθεσε: «Μια μεγάλη συγγνώμη – που δε χωράει συγγνώμη αυτή τη στιγμή – σε εκείνη τη μάνα και σε εκείνο το 13χρονο κοριτσάκι που το άφησε ορφανό χωρίς μάνα και τη μάνα χωρίς παιδί… Δεν μπορώ να το διανοηθώ, δεν μπορώ… Επειδή είμαι μάνα, δεν ξέρω κι αν τα συλλυπητήρια είναι αρκετά σε αυτή τη μητέρα ή σε αυτό το παιδάκι. Ειλικρινά συμπάσχω μαζί τους. Δεν είμαι κι εγώ σε καλή κατάσταση. Να γεννήσω ένα τέρας; Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό».

Η γυναίκα είχε την τελευταία απόπειρα επικοινωνίας με τον γιο της την ημέρα της δολοφονίας. Φέρεται να του έστειλε μήνυμα, όμως δεν πήρε απάντηση. Γνώριζε για τη Γεωργία και της έλεγε ότι την αγαπά, όμως δεν της είχε πει τίποτα για την εγκυμοσύνη της.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Star, ο σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται για τη δολοφονία της, ζήτησε να δει την κηδεία της μέσα από κελί. Ήταν ψυχρός και ανέκφραστος όταν παρακολουθούσε το τελευταίο «αντίο». Ο 39χρονος ο οποίος εργαζόταν σε ταβέρνα και γνωρίστηκε με τη Γεωργία τον Φεβρουάριο του 2021, όπως ο ίδιος έγραφε στα μάσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ομολογεί και φέρεται να λέει διαρκώς: «Για μένα η Γεωργία ήταν τα πάντα, έχω δώσει τα πάντα για εκείνη. Δεν θα μπορούσα να της κάνω κακό. Ήταν η ζωή μου».

Σχετικά Άρθρα