Χαρίτσης: Τραγελαφική η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο ένας αδειάζει τον άλλον

 Χαρίτσης: Τραγελαφική η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο ένας αδειάζει τον άλλον

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το OPEN ο Αλέξης Χαρίτσης, Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, με αφορμή την σύγχυση που προέκυψε στο θέμα της κομματικής πειθαρχίας το οποίο ναι μεν θέτει ο Στέφανος Κασσελάκης, όμως στον δημόσιο διάλογο αναιρείται από την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος και άλλους βουλευτές.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης, κληθείς να σχολιάσει την εικόνα που παρουσιάζει το κόμμα της Κουμουνδούρου, η κατάσταση είναι «τραγελαφική». «Μου αρέσει να μιλάω για τα δικά μας ζητήματα, αλλά δεν μπορείς να βλέπεις τώρα μια εκπρόσωπο τύπου να αδειάζει τον πρόεδρο και μετά ο πρόεδρος να αδειάζει την εκπρόσωπο τύπου και να βλέπουμε μια τέτοια τραγελαφική κατάσταση στο κόμμα. Αυτή είναι μια κατάσταση που κανέναν δεν μπορεί να κάνει κανέναν χαρούμενο. Ακόμα περισσότερο δεν κάνει χαρούμενη την ελληνική κοινωνία».

«Έχουμε μια αντιπολίτευση που παρουσιάζει μια διαλυτική κατάσταση», δήλωσε ο κ. Χαρίτσης.

Σχετικά με τη Νέα Αριστερά, ο κ. Χαρίτσης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε με τις προτάσεις μας με τη μαχητική αντιπολίτευση που ασκούμε, να είμαστε χρήσιμοι στα κοινωνικά στρώματα που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε, τους εργαζόμενους, τις εργαζόμενες και τη νεολαία»

Σχετικά Άρθρα