Αναφορές για τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Πολάκη – “Αν δεν ψηφίσεις το ν/σ θα σε διαγράψω”

 Αναφορές για τηλεφώνημα Κασσελάκη σε Πολάκη – “Αν δεν ψηφίσεις το ν/σ θα σε διαγράψω”

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αποφάσισε χθες το βράδυ να κάνει ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και όποιος δεν το κάνει θα βρεθεί εκτός κόμματος. Μάλιστα, ο πρόεδρος του κόμματος φαίνεται πως πέρα από την ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, προχώρησε και σε προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το iefimerida.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε χθες το βράδυ στο τηλέφωνο τον Παύλο Πολάκη και του ξεκαθάρισε πως αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα τον διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή Χανίων να μην είναι ακόμα ξεκάθαρο τι του απάντησε.

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πουλάκης φέρεται να είπε την Παρασκευή στην Πολιτική Γραμματεία «δεν μπορώ να ανέβω στα χωριά. Με το που πας να πεις κάτι μου δείχνουν την αντίθεσή τους για το ζήτημα» δείχνοντας πως δεν επιθυμεί να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και ανάβοντας ουσιαστικά το φιτίλι της έκρηξης που ακολούθησε.

Σχετικά Άρθρα