ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Αντίθεση Πολάκη στο ν/σ για ομόφυλα ζευγάρια -Επιφυλάξεις Παππά

 ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Αντίθεση Πολάκη στο ν/σ για ομόφυλα ζευγάρια -Επιφυλάξεις Παππά

Νέες αναταράξεις προκλήθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς αντίθετος στην υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια φέρεται να είναι ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης. Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε ότι «δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν για αυτό» (σ.σ. το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια).

Από πλευράς του, ο βουλευτής και Τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς, εξέφρασε επιφυλάξεις και διαφώνησε απέναντι στην πρακτική να ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πρώτος τα χαρτιά του, προαναγγέλλοντας τη θέση του πριν καν δει το φως της δημοσιότητας το νομοσχέδιο.

Από μέρους του, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος εκτίμησε ως αχρείαστη την κομματική πειθαρχία δεδομένου ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσυπέγραψαν την πρόταση νόμου που κατέθεσε η Κουμουνδούρου στις αρχές της εβδομάδας, άποψη που διατύπωσε από πλευράς του στην εισήγηση του και ο Διονύσης Τεμπονέρας, κάνοντας λόγο για παράδοξη κομματική πειθαρχία.

Σχετικά Άρθρα