Γεωργία Λαλέ: Το μήνυμά της για την γυναικοκτονία της Θεσσαλονίκης

 Γεωργία Λαλέ: Το μήνυμά της για την γυναικοκτονία της Θεσσαλονίκης

Θέση για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλονίζει τη χώρα, την πρώτη για το 2024 αλλά την πολλοστή τα τελευταία χρόνια, πήρε η εικαστικός Γεωργία Λαλέ, που βρέθηκε στο επίκεντρο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης με τη ροζ σημαία που φιλοτέχνησε και η οποία εκτέθηκε στο ελληνικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη που στη συνέχεια «κατέβηκε» μετά από παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη και τη σχετική διαμαρτυρία του Δημήτρη Νατσιού, του κόμματος Νίκη.

«Η Georgia Mourati δεν είναι πια μαζί μας! Η σορός της βρέθηκε μέσα σε φορτηγό σε απομακρυσμένη περιοχή στη Χαλκιδική, βόρεια Ελλάδα τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024. Ο άντρας της προσποιούταν ότι την έψαχνε. Χθες παραδέχτηκε ότι τη δολοφόνησε» γράφει σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook η Γεωργία Λαλέ.

«Η πατριαρχία προσπαθεί συνεχώς να μας φιμώσει, αλλά η φωνή μας είναι πιο δυνατή από ποτέ!!! Έχουμε η μια την άλλη!!! Κάποιες από εμάς έφυγαν αλλά δεν θα ξεχαστούν!!! Πες το όπως είναι: Γυναικοκτονία!!!», προσθέτει.

Στη δημοσίευσή της έχει και φωτογραφία στην οποία έχει τοποθετήσει την εικόνα της 41χρονης Γεωργίας πάνω από τη ροζ ελληνική σημαία.

Σχετικά Άρθρα