Γυναικοκτονία/Δικηγόρος συντρόφου: “Δεν γνώριζε πως ήταν νεκρή -Θα έκανε έκτρωση”

 Γυναικοκτονία/Δικηγόρος συντρόφου: “Δεν γνώριζε πως ήταν νεκρή -Θα έκανε έκτρωση”

Μετά την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα, ο δικηγόρος του δράστη, Όθων Παπαδόπουλος, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα θα «διέκοπτε την κύηση της».

«Η θέση του (εντολέα) είναι αρνητική σε σχέση με την κατηγορία. Δεν έχει αποδοθεί αναλυτική απολογία, γιατί όταν πλέον ολοκληρώθηκε η επικοινωνία μου μαζί του, δεν αισθανόταν ο ίδιος έτοιμος να δώσει πλήρη περιγραφή των θέσεών του. Μία πληροφορία που γνώριζα από την πρώτη μέρα – και μπορώ να σας δώσω – είναι ότι την Δευτέρα βράδυ τελέστηκε η πράξη και Τετάρτη πρωί υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού από την Γεωργία για να προχωρήσει σε έκτρωση και να διακόψει την κύηση της. Η έντονη επιθυμία του εντολέα ήταν να μην διακόψει αυτή την κύηση» υποστήριξε ο δικηγόρος στο Mega.

Και πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος: «Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο 39χρονος, η θέση του είναι ότι η Γεωργία πιεζόταν από την οικογένειά της να μην προχωρήσει σε αυτή την κύηση με την ίδια να ακολουθεί την προτροπή της οικογένειάς της».

Για τη δολοφονία της 41χρονης, ο δικηγόρος του 39χρονου ισχυρίστηκε τα εξής: «Η θέση του είναι ότι δεν γνώριζε το γεγονός της ανθρωποκτονίας που είχε τελεστεί σε βάρος της συντρόφου του».

Σχετικά Άρθρα