Την Τετάρτη το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Τατόι -Υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρόλου το δεύτερο στο Ουίνδσορ

 Την Τετάρτη το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου στο Τατόι -Υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρόλου το δεύτερο στο Ουίνδσορ

Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο στο Τατόι για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Το πρωί της Τετάρτης τα παιδιά, τα εγγόνια και η σύζυγος του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία θα τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου χοροστατούντος πιθανότατα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών. Θα ακολουθήσει καφές.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οικογένειά του θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο εις μνήμη του. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος του, ο Παύλος Γλύξμπουργκ, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και το Σάββατο παρευρέθηκε στη Λειτουργία των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ομόνοια.

Ο τάφος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι

Την Τετάρτη το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο -Θα γίνει και δεύτερο, στο Λονδίνο
Όσο για το μνημόσυνο, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο ειδικός επί των θεμάτων της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας Ανδρέας Μέγκος, θα τελεστεί στο Τατόι.

Παράλληλα, προσθέτει πως επιθυμία της τέως βασιλικής οικογένειας είναι το μνημόσυνο να πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό περιβάλλον, ενώ αποκαλύπτει πως θα ακολουθήσει και δεύτερο μνημόσυνο, στο Λονδίνο στις 27 Ιανουαρίου, παρουσία του βασιλιά Καρόλου, φίλων και συνεργατών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Παύλου Γλίξμπουργκ που μίλησαν στο livenews στα τέλη Φεβρουαρίου, στις 27 του μηνός συγκεκριμένα, τα τελεστεί το δεύτερο μνημόσυνο στο Λονδίνο, στο κάστρο του Ουίνσδσορ, υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρόλου.

Σχετικά Άρθρα