Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης-Το τελευταίο SMS και τα 5000 ευρώ

 Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης-Το τελευταίο SMS και τα 5000 ευρώ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην οικογένεια της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, η οποία εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα στοιχείο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Αφού την αναζήτησε και δεν την βρήκε, ο σύντροφός της ενημέρωσε την οικογένεια της γυναίκας και στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία προκειμένου να εκδοθεί Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, την Πέμπτη 4/1.

Η Γεωργία είναι μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο και έγκυος στον τρίτο μήνα και σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Star, η εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Σημειώνεται ότι η 41χρονη έμενε τόσο στο σπίτι της μητέρας της, όσο και στον σύντροφό της, με τον οποίο περιμένουν το παιδί.

Μετά από έρευνες αποκαλύφθηκε ότι πριν χαθούν τα ίχνη της έστειλε δύο μηνύματα με διαφορετικό κείμενο και σε διαφορετικό χρόνο, τόσο στην μητέρα της όσο και τον σύντροφό της.

Ο δεύτερος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανφέροντας αναλυτικά όσα έγιναν: «Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

Σημαντικό στοιχείο είναι και το ότι η Γεωργία έστειλε ένα μήνυμα στον σύντροφό της, αναφέροντας ότι πήρε 5.000 ευρώ, πριν χαθούν τα ίχνη της. Η αστυνομία κατέσχεσε το κινητό του προκειμένου να αντλήσει στοιχεία για την έρευνα, ενώ ο ίδιος έδωσε το τελευταίο μήνυμα στην δημοσιότητα το οποίο γράφει:

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Επίσης, ο αδελφός της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας: «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Σχετικά Άρθρα