Επανήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση σε Κασσελάκη – “Έγινε πριν τις εκλογές του 2019”

 Επανήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση σε Κασσελάκη – “Έγινε πριν τις εκλογές του 2019”

«Επειδή μιλά αβίαστα για “fake news” ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι έχει σωστή ενημέρωση από τον προϊστάμενό του;» σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη που ήρθαν ως απάντηση στη συνέντευξη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μανώλη Καπνισάκη σχετικά με πρόταση του πρωθυπουργού στον Στέφανο Κασσελάκη το 2019 για υπουργικό πόστο.

Πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν ότι «ο κ. Μαρινάκης επιχειρεί να εμφανίσει τον κ. Κασσελάκη ως “αρθρογράφο υποστηρικτή” του κ. Μητσοτάκη», τονίζουν ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «μάλλον αγνοεί ότι ο τελευταίος είχε ζητήσει προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντας του επανειλημμένως την εκτίμησή του».

«Επίσης, αν ο κ. Μαρινάκης δεν έχει ενημέρωση από τον προϊστάμενό του σχετικά με το ποιο ήταν το προτεινόμενο υπουργείο πριν από τις εκλογές του 2019, ας ενημερωθεί από τον κ. Διαματάρη», τονίζουν οι ίδιες πηγές οι οποίες απαντώντας στη διάψευση του τελευταίου μέσω ανάρτησης του στο Twitter επισημαίνουν:

«Ο κ. Διαματάρης ουσιαστικά διατείνεται ότι η πρόταση για την ανάληψη υπουργείου από τον κ. Κασσελάκη έγινε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς την έγκριση του κ. Μητσοτάκη. Βολική απάντηση και υπεκφυγή, η οποία γίνεται ακόμη πιο βολική με την αναφορά ότι η πρόταση έγινε “μετά τις εθνικές εκλογές”… Η αλήθεια είναι ότι έγινε προ των εκλογών του 2019, όπως ακριβώς το ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας…».

Σχετικά Άρθρα