Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε στον Κασσελάκη υπουργείο το 2019

 Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε στον Κασσελάκη υπουργείο το 2019

Το δημοσίευμα του Documento, που κυκλοφορεί το Σάββατο (6/1) και υποστηρίζει ότι το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Στέφανο Κασσελάκη θέση υπουργού στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, διαψεύδουν από το Μαξίμου.

Για αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας κάνουν ειδικότερα λόγο από την κυβέρνηση. Κυβερνητικά στελέχη χαρακτήριζαν μάλιστα το δημοσίευμα “για γέλια” και υποστήριζαν ότι είναι παντελώς αναληθές.

Στην εφημερίδα έχει δώσει ειδικότερα συνέντευξη ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μανώλης Καπνισάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι το 2019 ο Αντώνης Διαματάρης μεσολάβησε στον κ. Κασσελάκη και τού πρότεινε χαρτοφυλάκιο στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που εκείνος αρνήθηκε.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «…Ο Στέφανος είχε πολιτικές ανησυχίες και κοινωνικές ευαισθησίες και θα έβρισκε τον τρόπο να ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου υπήρχαν στο παρελθόν κρούσεις και από άλλο κόμμα…». Και προσθέτει: «Το 2019, προ των εθνικών εκλογών, ο Αντώνης Διαματάρης τον προσέγγισε για λογαριασμό του Κυρ. Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού, την οποία ο Στέφ. Κασσελάκης αρνήθηκε».

Το ερώτημα, ωστόσο, είναι για ποιόν λόγο ο διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη να αποκαλύπτει κάτι τέτοιο, όταν επί της ουσίας αφενός υπενθυμίζει τα επαινετικά άρθρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον “Εθνικό Κήρυκα” όταν ακόμα ζούσε στις ΗΠΑ, αφετέρου αφήνει να εννοηθεί πως ακόμα και το 2019 ήταν κοντά στις απόψεις του πρωθυπουργού.

Σχετικά Άρθρα