Εθνικό Θέατρο: Αποχωρεί από τον “Βασιλιά Ληρ” ο Λεωνίδας Κακούρης – Ποιος τον αντικαθιστά (vid)

 Εθνικό Θέατρο: Αποχωρεί από τον “Βασιλιά Ληρ” ο Λεωνίδας Κακούρης – Ποιος τον αντικαθιστά (vid)

Η τραγωδία «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά, ήταν μία από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις της σεζόν στο Εθνικό Θέατρο.

Ωστόσο, με την έλευση του νέου έτους, ανακοινώθηκε ότι ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από την παραγωγή για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ο ρόλος του Βασιλιά Ληρ θα αναληφθεί τώρα από τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος αρχικά υποδύθηκε το Δούκα του Κέντ. Η καλλιτεχνική ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εντατικές πρόβες, και οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 13 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή Βασιλιάς Ληρ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου».

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη στο Instagram

Οι λόγοι της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως ο ηθοποιός φαίνεται ότι κάνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα στη ζωή του με την αλλαγή της χρονιάς, όπως άφησε να εννοηθεί μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram, την οποία κατέβασε στη συνέχεια.

Το βίντεο δείχνει ένα ανάστατο σπίτι και ο Λεωνίδας Κακούρης έγραψε στην ανάρτηση: «Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ΖΩΗ μετά από 4 μήνες ΑΣΚΗΤΙΚΗΣ για να καταφέρω να α@ρθρώσω τον βαρύ και Αθάνατο λόγο του Βασιλιά ΛΗΡ !!! Δήλωσα Πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος παιδιού που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά !!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ …. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας Αθώες ψυχές …. Καλή μας Χρονιά !!!!».

Ο ηθοποιός ακούγεται να λέει ότι δεν αντέχει άλλο τους τοξικούς ανθρώπους, προτιμάει τους φίλους και το σκυλάκι του, και μας δείχνει ένα σπίτι που όπως καταλαβαίνουμε το έχει κάνει ο ίδιος άνω-κάτω. «Αυτά είναι αποτελέσματα 5 ημερών. Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα».

Σχετικά Άρθρα