Μαρουσάκης: Ουσιαστική αλλαγή του καιρού μετά τα Θεοφάνεια

 Μαρουσάκης: Ουσιαστική αλλαγή του καιρού μετά τα Θεοφάνεια

Το ήπιο σκηνικό του καιρού θα κρατήσει μέχρι τα Θεοφάνεια οπότε και θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, «μέχρι και την Πέμπτη δεν αναμένεται κάτι αξιόλογο. Και τα Θεοφάνεια αναμένεται ήπιος καιρός, πιο συννεφιασμένος ενώ από το απόγευμα-βράδυ των Θεοφανείων και την Κυριακή του Αγίου Ιωάννη θα έχουμε βροχές σε αρκετές περιοχές με τη θερμοκρασία σιγά σιγά να πέφτει».

Η θερμοκρασία σήμερα θα κυμανθεί σε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, παρά το πρωινό κρύο και την υγρασία, φτάνοντας κατά τόπους τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Ήπιος ο καιρός και στην Αττική με ηλιοφάνεια και κατά τόπους συννεφιές και την θερμοκρασία να φτάνει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου τις μεσημεριανές ώρες.

Στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΟΡΕΝ θα κάνουν την εμφάνισή τους μερικές βροχές κυρίως στις περιοχές που βρέχονται από τον Θερμαϊκό αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα καθαρίσει. Η θερμοκρασία έως τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη θα σημειωθούν μερικές βροχές στα δυτικά της χώρας που όμως δεν θα προβληματίζουν. Αλλαγή αναμένεται από το βράδυ των Θεοφανείων με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.

Σχετικά Άρθρα